Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a legfőbb indokaik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a legfőbb indokaik a 20-as éveik elején vagy közepén járó nőknek, hogy sürgősen akarnak olyat találni, akivel házasság lesz és gyerekek?

Figyelt kérdés

Én ebben a korban lévő férfi vagyok, és eszem ágában sincs így végleg megállapodni. Illetve úgy állok hozzá, hogy majd kialakul magától, ha jön valaki, akivel úgy működnek a dolgok, de nem kajtatok kifejezetten ez után, és végképp nem vagyok irigy azokra, akiknél ez már megtörtént. Sőt, kicsit sajnálom őket, hogy véget vetettek a fiatalkoruknak.

Eközben beszéltem olyan nővel, aki 23 évesen már irigy rájuk.

Miért?

2016. aug. 14. 13:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem mindenki akar feltétlenül megállapodni (még azok közül sem, akik férjet keresnek) csak rengetegen hangoztatják, hogy egy nő 30 felett a kutyának se kell, szóval aki addig nem talál senkit, az készüljön a magányos halálra.
2016. aug. 14. 14:11
 12/22 Noren1989 ***** válasza:
9%
Kb. pl gyermekvállalást már nemigen javasolják 35-40 felett. Kifejezetten kockázatos a dokik szerint. Nálunk meg 2dolog lehet csak: szívrohamot kapunk, vagy nem túl virgoncak a kispajtások.
2016. aug. 14. 14:16
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Igen, nem javasolják. De ma ott tartunk h akkor némi karriert akarsz vagy gyerekeket. Döntsd el. Mert ha az előbbire is igényt tartasz és nemcsak egy kirakatfeleség akar lenni az ember lánya, akkor bizony az utóbbi tolódik

Mert ott tartunk h bár biológiailag később kockázatosabb a gyerek, viszont ha előbb szülsz a karriered beindítása fogja bánni

2016. aug. 14. 14:23
 14/22 anonim ***** válasza:
45%

21 vagyok, és a közeljövőben szeretnék gyereket. Nem azért, mert ketyeg az órám, vagy mi, mert ott még bőven nem tartok, egyszerűen szeretnék fiatal anyuka lenni. Lehet, hogy ebben közrejátszik az is, hogy az én anyukám 20 éves volt, amikor én születtem, és amíg a volt osztálytársaim küzdöttek a szüleikkel, meg állandóan szülő-gyerek konfliktusuk volt otthon, addig nekem anyukám (volt, és ma is) az egyik legjobb barátnőm, sokszor inkább testvéreknek néznek minket. Plusz a nagymamám is fiatalon szült, szóval sok példa van a családban a korai gyermekvállalásra. Persze azt tudom, hogy nem lesz egy leányálom terhesen/gyerekkel csinálni az egyetemet, de ott lesz motivációként a gyerekem.

Másik indok, hogy szeretnénk több babát is majd, és a kistesót sem 30 fölött szeretném szülni.

Bár én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megvan hozzá az apukajelölt, meg a háttér, hogy fel tudjuk nevelni, és a férjem is ezt szeretné, nem irigylem azokat a nőket/lányokat, akik hasonló tervekkel egyedül vannak.

De mindenki másképp gondolkodik. Például a legjobb barátnőm el se tudja képzelni, hogy 28-30 éves koráig komoly kapcsolata legyen, vagy férjez menjen, gyerekről meg hallani sem akar a következő 10 évben.

Szóval mások vagyunk mind, van aki ezt akarja, van aki azt. Nem kell elítélni senkit emiatt.

2016. aug. 14. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:
31%
Nem öregednek gyorsabban a nők (inkàbb lasabban),a fiatalkorúk is tovàbb tart mivel tovàbb is élnek.Vidéken teljesen normàlis,hogy a 20 év körüli lànyoknak,fiúknak gyerekük van,itt Budapesten kb. hülyének nézik azt,aki fiatalon vàllal gyereket.
2016. aug. 14. 14:40
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

En azert szerettem volna koran szulni, mert azr szerettem volna, hogy a gyermekemnek fiatal anyukaja es apukaja legyen (40-estol nem akarnek gyereket, brrr). Aztan jol elszurtam a felsooktatast, 5. eve tanulok olyasmit, amit ki nem allhatok. Keptelenseg hogy ebben a szakmaban dolgozzak eletem vegeig, de mire a masik szakot, amit szeretek, elvegzem es egyaltalan munkaba allhatok, az meg minimum 7 ev... nem vallalok be melle gyereket, mert nem tudnek annyit vele lenni, amennyit megerdemel.

Nekem is fontos, hogy ne csak a vakvilagba szuljem a gyereket, hanem normalis gyermekkort biztositsak neki.

23N

2016. aug. 14. 14:43
 17/22 anonim ***** válasza:

Alapvetően a nők többsége nem biztos, hogy szívesen tolja ki a szülést 30 után, egy nőnek már születésekor van egy adott petesejt szám, és ez nem termelődik újra, hanem folyamatosan fogy, kinek gyorsabban, kinek lassabban, és senki nem tudja pontosan, hogy meddig van ideje anyává válni, ha a természet nem cseszett ki vele annyira, hogy egyáltalán nem alkalmas erre a szervezete, míg a férfiaknak a spermium folyamatosan újratermelődik.

Nekem nem jött össze 30 éves korom előtt, ez van, mondjuk nem esek kétségbe, de nem így terveztem. Szívesen lettem volna huszonévesen anya, csak semmi nem úgy alakult az életemben, hogy ez bekövetkezhessen.

2016. aug. 14. 14:48
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem fogják sokan elismerni, de a legtöbbnek az, hogy semmihez nem ért, semmi életcélja nincs, nem képes semmit kihozni a képességeiből - vagy nincsenek is neki, és élete értelmévé válik a házasság és a gyerek(ek) által adott jövőkép. Különben egy űr lenne. Ezért olyan sürgős a gyerek és a férj.
2016. aug. 14. 14:58
 19/22 anonim ***** válasza:
90%
Külső hatások miatt főleg...sztem...vagyis emlékszem, a magyar tanárom anno néha mesélt a lányáról aki akkor 21-22 éves volt, és panaszkodott, h még nincsenek unokák xd
2016. aug. 14. 15:03
 20/22 anonim ***** válasza:
34%

"Mik a legfőbb indokaik a 20-as éveik elején vagy közepén járó nőknek, hogy sürgősen akarnak olyat találni, akivel házasság lesz és gyerekek?"

Tudod vannak tipikus tanulatlan lusta nők akik azért akarnak SÜRGŐSEN gyereket meg férjet.Mert akkor soha életben, nem kell dolgozni és férje eltartsa őt.

2016. aug. 14. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!