Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá hogy a barátom középen szedje a szemöldökét?
Párszor én kiszedtem neki, mert jópár szál összeér és mondtam neki hogy úgy sokkal rendezettebb.
Akkor hagyta de ő maga azóta sem kezd vele semmit :(
"A legtöbb pasi erre igénytelen, jobb ha tudod."
Ez nem igaz.
Kérdező! Te meg inkább hagyd el!
Mintha ezt a kérdést én írtam volna ki 2 éve. :D Az én akkori pasim is elég igénytelen volt a testszőrzet terén. rászóltam egymilliószor, hogy ápolja magát, mert ez így nem lesz jó.
De hiába mondtam neki, csak nem ápolta magát. Párszor én is kiszedtem a szemöldökét, megnyírtam a bajuszát, stb, de ha én nem csináltam meg, akkor ő magának soha. Még csak meg sem kért, hogy csináljam meg neki.
Aztán teltek-múltak a hónapok, és teljesen kiábrándultam belőle, és megtetszett egy másik férfi. Azóta az előző páromhoz már hozzá sem tudnék érni. Csúnyán hangzott, de ez az igazság. Ha egy férfi nem képes a barátnőjéért megtenni azt az apróságot, hogy ápolja magát, akkor utána ne csodálkozzon, ha a lány talál magának egy jobbat.
Nekem ez a véleményem/tapasztalatom.
De kiszedni az ő szemöldökék maximum egyetlen egy perc!
Én megértem, legyen önálló, de pl ha az én barátnőm nem szedné a szemöldöke között, és engem frusztrálna.
Nem sajnálnám rá 2 hetente azt az egyetlen egy percet, de hát nem vagyunk egyformák :)
nem hiszem hogy ki fogja szedegetni magának, szerintem észre sem veszi hogy nő neki középen is, nem zavarja, a pasik nem úgy látják ezeket mint a nők.
Hetente egy-két alkalommal, vagy amikor téged már zavarnak az újranőtt szőrszálak, szedd ki neki te.
nem is kell semmit mondani, csak ülj mellé vagy az ölébe és kezdd el szedni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!