Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító/taszító, ha egy 20-as évei közepén járó nő nem tud főzni?
Én sem tudok, de próbálkozok, a barátom pedig hősiesen eszi :'D
Szerintem ha a szándék megvan, akkor már sínen vagy, egyébként is, ki mondta, hogy csak a nő főzhet? Főzzetek együtt :)
22/L
Szerintem ha valaki akar, akkor tud is, nem kell hozzá doktori, csak egy szakácskönyv, vagy manapság inkább az internet. Ha az ember követi a receptet, nem nagyon lehet félremenni. Nyilván nagyobb rutinnal sokkal könnyebb, mert érzésre, illatra látványra tudod, hogy mennyit kell még főzni, mennyi fűszer kell még stb.
Ha viszont valaki a háta közepére nem kívánja, és úgy kezd neki, nem biztos hogy jó sül ki a dologból (szó szerint és átvitt értelemben is)
Amúgy szerintem megfordítva, ugyan annyira kiábrándító, int ha egy pasi nem tud apró dolgokat megszerelni/összerakni otthon. Nem elvárás, de azért jó ha ért hozzá. 31N
Minden ilyen kérdésnél megkérdezem, de sose válaszolnak :( Mi a fenét kell a főzésen tudni?? Olvasni tudsz? Na, akkor felcsapsz egy szakácskönyvet, elolvasod a hozzávalókat, gondolom a számolás megy, hogy pl 2 ek valami kell, vagy 1 fej hagyma, stb. Ha ezek megvannak, akkor meg csinálod ami le van írva. Csak fel tudsz szeletelni dolgokat, meg tudsz keverni, meg ilyenek, nem? Ha meg van egy órád és/vagy szemed, akkor maga a főzés se nagy cucc: főzöd pl 10 percig vagy ami van a receptben, vagy pedig látod, ill kóstolgatod, hogy jó-e már.
Valaki komolyan írja már le, hogy azon kívül, hogy elfűszerezem kicsit (ami legközelebb nagyon-nagyon egyszerűen javítható), vagy figyelmetlen vagyok és odaégetem picit, mi a túrót lehet elrontani a főzésen? :D
Főleg manapság tele van a net egyszerű receptekkel, amiket negyed óra megcsinálni, mosogatással együtt...
Egyébként szerintem mindenkitől elvárható, hogy alap dolgokat tudjon főzni, férfiaktól és nőktől is. De minimum a szándék legyen meg, a közös főzőcskézés szerintem nagyon jó program, szórakozásnak is elmegy. Mi mindig tolunk valami zenét, visítva éneklünk, esetleg iszogatunk 1-2 pohár bort, és közben kotyvasztunk valamit. Így abszolút nem tűnik házimunkának, nem leszünk türelmetlenek hozzá, és nem rontjuk el, isteni dolgokat csinálunk együtt. Ajánlom az ilyen felfogást, sokkal jobb lesz a kaja, ha nem úgy állsz neki, hogy nyűg az egész, és valahogy legyen már kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!