Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kiábrándító/taszító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kiábrándító/taszító, ha egy 20-as évei közepén járó nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés

2016. okt. 14. 10:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
57%

Én sem tudok, de próbálkozok, a barátom pedig hősiesen eszi :'D

Szerintem ha a szándék megvan, akkor már sínen vagy, egyébként is, ki mondta, hogy csak a nő főzhet? Főzzetek együtt :)

22/L

2016. okt. 14. 10:51
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek teljesen igaza van. Ha egy kis szándék meg van, akkor egyáltalán nem zavarna, sőt, még jók is lennének, hogy közösen ügyködünk valamit a konyhában. Az viszont zavarna, ha egyáltalán semmit nem tudna főzni, és nem is törekedne rá, hiszen ha úgy nézzük lehet nemsokára a gyermekeim anyja lesz, és akkor azért jó ha kicsit tud főzni.
2016. okt. 14. 10:55
 3/31 anonim ***** válasza:
31%
21 éves vagyok és egyszerűen nincs érzékem a főzéshez, próbálkozok, próbálkozok de nincs hozzá türelmem, viszont a barátom imád főzni és remekül is megy neki szóval őt ez egyáltalán nem zavarja. Azt szoktuk enni, amit ő csinál, viszont kenyér alapú ételekben verhetetlen vagyok (szendvics, melegszendvics, bundás kenyér - tudom nem nagy tudomány :D) szóval a reggeli intézése meg inkább rám marad.
2016. okt. 14. 11:00
 4/31 anonim ***** válasza:
53%
Nem baj, de akarjon megtanulni.
2016. okt. 14. 11:04
 5/31 anonim ***** válasza:
Szakács vagyok, úgyhogy ez nem lenne gond, meg egyébként is szívesen tanítanám főzni, tök romantikus lenne :D
2016. okt. 14. 11:13
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha valaki akar, akkor tud is, nem kell hozzá doktori, csak egy szakácskönyv, vagy manapság inkább az internet. Ha az ember követi a receptet, nem nagyon lehet félremenni. Nyilván nagyobb rutinnal sokkal könnyebb, mert érzésre, illatra látványra tudod, hogy mennyit kell még főzni, mennyi fűszer kell még stb.

Ha viszont valaki a háta közepére nem kívánja, és úgy kezd neki, nem biztos hogy jó sül ki a dologból (szó szerint és átvitt értelemben is)

Amúgy szerintem megfordítva, ugyan annyira kiábrándító, int ha egy pasi nem tud apró dolgokat megszerelni/összerakni otthon. Nem elvárás, de azért jó ha ért hozzá. 31N

2016. okt. 14. 11:14
 7/31 anonim ***** válasza:
1-es: Ez a "hősiesen eszi" nagyon tetszik... :D
2016. okt. 14. 11:47
 8/31 Beviz Elek ***** válasza:
88%
Nagyon kiábrándító..
2016. okt. 14. 12:02
 9/31 anonim ***** válasza:
45%

Minden ilyen kérdésnél megkérdezem, de sose válaszolnak :( Mi a fenét kell a főzésen tudni?? Olvasni tudsz? Na, akkor felcsapsz egy szakácskönyvet, elolvasod a hozzávalókat, gondolom a számolás megy, hogy pl 2 ek valami kell, vagy 1 fej hagyma, stb. Ha ezek megvannak, akkor meg csinálod ami le van írva. Csak fel tudsz szeletelni dolgokat, meg tudsz keverni, meg ilyenek, nem? Ha meg van egy órád és/vagy szemed, akkor maga a főzés se nagy cucc: főzöd pl 10 percig vagy ami van a receptben, vagy pedig látod, ill kóstolgatod, hogy jó-e már.

Valaki komolyan írja már le, hogy azon kívül, hogy elfűszerezem kicsit (ami legközelebb nagyon-nagyon egyszerűen javítható), vagy figyelmetlen vagyok és odaégetem picit, mi a túrót lehet elrontani a főzésen? :D

Főleg manapság tele van a net egyszerű receptekkel, amiket negyed óra megcsinálni, mosogatással együtt...

Egyébként szerintem mindenkitől elvárható, hogy alap dolgokat tudjon főzni, férfiaktól és nőktől is. De minimum a szándék legyen meg, a közös főzőcskézés szerintem nagyon jó program, szórakozásnak is elmegy. Mi mindig tolunk valami zenét, visítva éneklünk, esetleg iszogatunk 1-2 pohár bort, és közben kotyvasztunk valamit. Így abszolút nem tűnik házimunkának, nem leszünk türelmetlenek hozzá, és nem rontjuk el, isteni dolgokat csinálunk együtt. Ajánlom az ilyen felfogást, sokkal jobb lesz a kaja, ha nem úgy állsz neki, hogy nyűg az egész, és valahogy legyen már kész.

2016. okt. 14. 12:45
 10/31 anonim ***** válasza:
Nem kiabrandito, eleve nem volt soha randitema, mire kiderul addigra meg mar boven nem erdekel mert van annyi jo tulajdonsagod jo esetben, hogy ez senkit nem izgat. Nem a fozes egy kapcsolat egyik alapja sem :D
2016. okt. 14. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!