Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok (elsősorban)! Milyen tippeket tudtok adni az intim testrész szőrtelenítésére?
Figyelt kérdés
Nem szeretném borotválni, mert nagyon megfog erősödni tőle, de epilálni se merem, mert az meg nagyon fáj. Ti hány éve szőrtelenítitik, mivel, és mennyire erősödött meg odalent a szőr? Attól félek, ha sokáig borotválom még odalent, akkor már 10 perc múlva vissza fog nőni, pedig nagyon nem vagyok szőrös tipus, de odalennt aggaszt a dolog.
Segítsetek! 17/L
2010. ápr. 25. 18:04
11/12 anonim válasza:
5éve borotválom..nekem nem erősödött..és lassabban nő mint a lábamon.
12/12 anonim válasza:
hát nekem nem erősödik a borotvától.... mondjuk kezemen van olyan hogy egyszer leborotválom,aztán ha tél van akkor nem,mert nem látja senki,és tökre nem erősödik meg amikor visszanő.szóval szerintem simán borotváld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!