Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok (elsősorban)! Milyen tippeket tudtok adni az intim testrész szőrtelenítésére?
Nem szeretném borotválni, mert nagyon megfog erősödni tőle, de epilálni se merem, mert az meg nagyon fáj. Ti hány éve szőrtelenítitik, mivel, és mennyire erősödött meg odalent a szőr? Attól félek, ha sokáig borotválom még odalent, akkor már 10 perc múlva vissza fog nőni, pedig nagyon nem vagyok szőrös tipus, de odalennt aggaszt a dolog.
Segítsetek! 17/L
kezzd el szedni csipesszel!! az első 5 perc után, elzsibbadsz és már semmit nem érzel ;)
viccen kívűl!! és sok hétig tart!! szerintem tuti módszer!!
De tuti tippet is tudok adni. Libazsírt összekeversz chilivel, mentával, alovera. Miután felkented valamilyen éles eszközzel (pl:penge) leszeded. Így hosszú ideig szőrtelen leszel, és puha hatást érsz el. ;)
Persze ott a lézeres kezelés, ami drága, viszont hatásos. :)
de sűrűbb lesz. amúgy ha nem borotfálod,semmit nem kezdesz vele, akkor a passzos gatya meg mindentől kopik, ha levágod, vissza nől és azért hiszed azt, hogy az erősebb meg vastagabb meg ienek..
amúgy én rövidre vágom, a kényes helyeken csipeszelem, meg kiszőkítem.
de ez is változó, mert van amikor a pakolást használom, van mikor krémet és van mikor borotválom. a csipeszhez meg a pakoláshoz sok idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!