Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak neki vagy, csak ha biztos vagyok benne?
Néhány napja, émelygek és zavarnak az illatok pl: a reggeli kávé illata.
Sajnos hibáztunk és kiszakadt a gumi...tudom hülyék voltunk.
Ez miatt is vettem tesztet többet is... reggel megcsináltam pozitív lett. Kb 5hetes lehetek.
Ritkán hazudik a teszt de nem tudom szóljak e páromnak addig még nem voltam dokinál és biztos nem vagyok benne.
21L
# 19: amikor az első gyermekemmel voltam várandós (az exemtől), akkor eleinte nem zavart, hogy nem jön velem ultrahangra az apuka. De amikor úgy mentem terhesgondozásra, hogy mindenkivel ott volt a párja, csak én ültem egyedül (vagy az anyámmal), akkor egy idő után már nagyon fájdalmasan érintett. Többek között ezért az exem, mert letojta, hogy én mit szeretnék, mire vágyom, mindig csak saját maga volt fontos.
A mostani párommal egészen más a helyzet, vele TÉNYLEG közösen csináltuk végig a terhességet. Össze sem lehet hasonlítani.
Ha már az elején legyintesz, hogy úgyse jönne, akkor ne lepődj meg, ha majd teljesen rád hárul minden, gyerekkel kapcsolatos feladat. Most még lehet, hogy ez vonzó opció, de 1-2-3 év múlva már nagyon nem lesz az.
Én úgy látom ezt az egészet, hogy a párod részéről csak annyi volt az egész feladata, hogy megcsinálja a gyereket.
Már most az elején nem mutatja a gyerekvállalás felelősségét.
Nem menne el veled az első ultrahangra...
Hát ez nagyon szomorú.
Őt nem érdekli, az a kis ember a pocakodban, aki ugyan annyira az övé, mint a tiéd?
Szerintem beszéljétek át ezt az egészet, mert egy kevésbé tervezett baba nem jó indítás...
Bocsánat, javítom:
Ha már így összejött, akkor ő úgy van vele, hogy semmi egyéb dolga nincs.
(#22-es)
Azt, hogy nem jön velem én nem bánom, nem ebből derül ki milyen ember...
Én is jobban szeretnék egyedül menni elsőnek...
Én kérdeztem miótta vagytok együtt.
Ne adj ezekre,hogy nem megy el veled akkor már őt nem is érdekli.Én sem mentem el vele.De az nem azt jelentette nem érdekel.Nagyon is érdekelt,a kislányom anyja meg volt ijedve,az én magabiztoságom miatt nem volt ijedt,hogy fiatalon terhes lett.Minden pénzt amitt csak tudtam,félre tettem,hogy mindenne meg legyen a kicsinek.Sokat beszéltünk róla,tervezgettünk.Ő már akkor mondta,jó apa lesz belőlem és örűl neki,hogy ilyen vagyok.Mire jött a pici minden meg volt és még autót is tudtam venni,ha a kislánnyal kell mennie,ne keljen busszal menni stb.... A kislányom,azt mondja ugye már 8 éves,olyan férjet akarok ha nagy leszek mint te vagy apa.Nem mentem ultrahangra.Szóval ezekre ne alapozz.Jó nem mindenki egyforma,te ismered,te vagy vele.De nem ezen múlik,jó vagy rossz apa lesz,hogy volt-e ultrahangon :) Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!