Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóljak neki vagy, csak ha biztos vagyok benne?
Néhány napja, émelygek és zavarnak az illatok pl: a reggeli kávé illata.
Sajnos hibáztunk és kiszakadt a gumi...tudom hülyék voltunk.
Ez miatt is vettem tesztet többet is... reggel megcsináltam pozitív lett. Kb 5hetes lehetek.
Ritkán hazudik a teszt de nem tudom szóljak e páromnak addig még nem voltam dokinál és biztos nem vagyok benne.
21L
12: fogamzásgátlót 14 éves kor felett következő szedni, ugye? Írja hogy gumit használnak.
Minden más lényegtelen. Akkor is joga van tudni a pasinak, ha 10 éve vagy 10 hete vannak együtt.
Szerintem itt félre lett értve valami...
Az apuka tudni fogja!
Elnézést 10 hete :)
Azt értem,hogy tudni fogja az apuka,csak kíváncsi lettem volna miótta vagytok együtt.Azért sokat számít.De mindegy ez csak egy kérdés volt tőlem,ami más szerint lényegtelen és hibás kérdés volt.Elnézést
3 éve vagyunk együtt, de fogamzásgátlót nem szedhetek.
Bocsánat nem akartam hosszúra nyújtani ezért nem írtam le.
Az esemény utáni felesleges lett volna, hisz mind a ketten azt szerettük volna ott akkor, hogy ha jön a baba jöjjön.
Csak gondoltam jobb bejelenteni egy ultrahangos "fotóval" ami már biztos.
# 9 vagyok újra.
Tudod, mi is tudtuk, hogy az esély megvan, sőt, a párom mondogatta is, hogy mennyire szeretne közös gyereket, de amikor kézzelfoghatóvá vált a dolog, akkor azért volt döbbenet. Más az elmélet, és más a gyakorlat...
Ami pedig az ultrahangos fotót illeti: a párom vérig sértődött volna, ha nem jöhet velem az első ultrahangra. Jobban be volt zsongva, mint én.
Ismerem a párom nem jönne el "női" dolognak tartja.
Persze más az elmélet ebben igazad van.
A te döntésed, de ami engem illet, én tuti a következőképp járnék el:
Elmondanám a páromnak, hogy csináltam két tesztet, és mindkettő pozitív lett, de még elmegyek dokihoz is nyilván, hogy teljesen bizonyos legyen. Aztán vagy elkísér, vagy nem, bár szerintem illene mindent közösen végigjárni, végigcsinálni ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!