Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első csókod? Hány évesen? Milyen volt? Milyen körülmények között? Féltél?
Egyik bn-el kíváncsiak vagyunk :)Leírhatjátok az egészet is XD.Nemet és kort is írhattok.
köszí.
kb 12-13 évesen az 1. bnőmmel, sokszor, mind2en élveztük.
azóta max 5-6al de semmi komoly
17f
15 évesen, és akkor elképesztően izgultam, hogy elfogom bénázni. Barátom 22 volt, mint utólag kiderült neki pont az tetszett, hogy olyan kis csendes, ártatlanka voltam. Egy darabig báránykának is hívott... :) Maga a csók nem volt túl jó, legalábbis így maradt meg, és egy parkban történt.
L/17
15 évesen barátnőmmel. 8 hónapos ismeretség és több mint 1 hónap járás után :)
Nagyon jó volt, mindketten akartuk és azóta is imádok vele csókolózni :)
16f
2009.október 4.-én,búcsúkor,a játszótéren,miután rávezettem a dologra a fiút:D nem féltem=) csak kíváncsi voltam.Az első után jött rögtön a második.Én inkább a másodikat tartom elsőnek,mert a második jobb volt...:D:$
14 éves voltam..illetve már majdnem annyi.2009 decemberében töltöttem a 14-et.:D
És jó volt.Megtenném újra és újra.×) és meg is fogom nyáron:D sokszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!