Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor volt az első csókod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az első csókod? Hány évesen? Milyen volt? Milyen körülmények között? Féltél?

Figyelt kérdés

Egyik bn-el kíváncsiak vagyunk :)Leírhatjátok az egészet is XD.Nemet és kort is írhattok.

köszí.

2010. ápr. 24. 17:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

kb 12-13 évesen az 1. bnőmmel, sokszor, mind2en élveztük.

azóta max 5-6al de semmi komoly

17f

2010. máj. 9. 19:26
 32/34 anonim ***** válasza:

15 évesen, és akkor elképesztően izgultam, hogy elfogom bénázni. Barátom 22 volt, mint utólag kiderült neki pont az tetszett, hogy olyan kis csendes, ártatlanka voltam. Egy darabig báránykának is hívott... :) Maga a csók nem volt túl jó, legalábbis így maradt meg, és egy parkban történt.

L/17

2010. máj. 9. 21:10
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen barátnőmmel. 8 hónapos ismeretség és több mint 1 hónap járás után :)

Nagyon jó volt, mindketten akartuk és azóta is imádok vele csókolózni :)

16f

2010. máj. 9. 22:01
 34/34 anonim ***** válasza:

2009.október 4.-én,búcsúkor,a játszótéren,miután rávezettem a dologra a fiút:D nem féltem=) csak kíváncsi voltam.Az első után jött rögtön a második.Én inkább a másodikat tartom elsőnek,mert a második jobb volt...:D:$

14 éves voltam..illetve már majdnem annyi.2009 decemberében töltöttem a 14-et.:D

És jó volt.Megtenném újra és újra.×) és meg is fogom nyáron:D sokszor...

2010. máj. 9. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!