Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor volt az első csókod?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt az első csókod? Hány évesen? Milyen volt? Milyen körülmények között? Féltél?

Figyelt kérdés

Egyik bn-el kíváncsiak vagyunk :)Leírhatjátok az egészet is XD.Nemet és kort is írhattok.

köszí.

2010. ápr. 24. 17:27
1 2 3 4
 11/34 flora08 ***** válasza:
szuper volt, mindig jó rá visszagondolni, egy helyen nyaraltunk a sráccal egy üdülőben (ő is a szüleivel meg én is) ott ismerkedtünk meg, 15 évesek voltunk. Este volt, kettesben voltunk és megcsókolt:) 18/L
2010. ápr. 24. 17:59
 12/34 anonim válasza:
100%

hát én 13éves koromban majdnem otthagytam a nyelvem :D

21/F

2010. ápr. 24. 18:00
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Megérni megérte, jó volt, nem volt semmi bénázás. Fiatalabb korban lehet h ennyiből rosszabb.
2010. ápr. 24. 18:00
 14/34 anonim ***** válasza:

hát kb 5évesen a kádban a bátyámmal

utána 10évesen egy osztálytársammal

de mivel ezekre nem emlékszem ezér nemszámitom őket iigy: januárban egy sráccal hát részegek voltunk de utána jozanul is megismételtük sokszor:) nemtuljo emlék mer az igaz h akkor élveztem mivel szerettem is őt de átba.szott... 16l:)

2010. ápr. 24. 18:11
 15/34 anonim ***** válasza:

Pontosan 4 hete. :)

sötét utca (nem működtek a lámpák) este 9kor. nagyon sokéig "csak barátok" voltunk, és annyira boldog voltam. nagyon jól csókolt, és tökéletes volt.:)

15L

2010. ápr. 24. 18:37
 16/34 anonim ***** válasza:
14 évesen volt az első csók :D és hát az tegnap volt :D hát elbuszoztam a szerelmemhez akivel tegnap találkoztam először és hát először nem tudtam, hogy hogyan is kezdjem...de szép lassan egyre közelebb és közelebb kerültünk egymáshoz és a végén elcsattant a csók :D
2010. ápr. 24. 18:39
 17/34 anonim válasza:
59%
kérlekszépen: 12 évesen, most 13 vok, nagyon jó volt, az első pasimmal a tesiteremnél a suliban, azóta is össz 2 emberrel smároltam, am az első pasimmal történt:D
2010. ápr. 24. 19:08
 18/34 anonim ***** válasza:
38%

Most vagyok 2 hete együtt barátommal. Egy hete volt az első csók addig csak szájra puszi volt meg minden. Ő próbálkozott a csókkal de én féltem de amikor 1 hete szombaton itt aludt nálam akkor elmentünk egy buliba és kicsit piáltam az ölébe ültem és nem érdekelt semmi hogy hogy csinálom csak Ő meg ÉN. És Őt figyeltem hogy hogy csinálja. Felejthetetlen. Azt az estét végig smároltuk :)

13 vagyok ő 17. :)

2010. ápr. 24. 19:16
 19/34 anonim ***** válasza:

14 évesen, egy olyan nyár után, amikor csak dumcsiztunk, de dúlt a láw. Volt egy randi, hazakísért és utána megcsókolt. Önkéntelenül visszacsókoltam, és repültem közben : ).

15.5/L

2010. ápr. 24. 21:27
 20/34 anonim ***** válasza:

12 évesen egy 14 éves bomba nővel XDD

rám hajtott én meg hagytam magam :D

2010. máj. 7. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!