Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt az első csókod? Hány évesen? Milyen volt? Milyen körülmények között? Féltél?
Figyelt kérdés
Egyik bn-el kíváncsiak vagyunk :)Leírhatjátok az egészet is XD.Nemet és kort is írhattok.
köszí.
2010. ápr. 24. 17:27
2/34 A kérdező kommentje:
igen. bocsi. rövidítettem :D
2010. ápr. 24. 17:30
3/34 anonim válasza:
oviban volt 6 évesen. fogalmam sincs milyen volt, ezer éve volt. kinn az udvaron.
4/34 anonim válasza:
első pasimmal.ő 16ésfél én pedig akkor lettem 15. ittunk egy nagyon keveset..pont szakítani készültem vele, mert elég 'lapos' volt a kapcsolatunk erre lesmárolt:D nagyon szarul csinálta..mondtam ,hogy lassítson és utána jobb volt:)
5/34 anonim válasza:
Az első a 6. szülinapomon a wcben :D
A következő már csak 20 évesen... :|
Miért kellett volna félnem??
22/F
6/34 anonim válasza:
14 éves voltam, első barátommal.:)
Nem volt jó.
Lehet nekem is jobb lett volna kb. 20 évesen, mint az előzőnek:) (ha még előző):D
7/34 anonim válasza:
Hát lehet, én speciel kicsit traumaként éltem meg hogy 20 évet kellett várnom rá :)
Az előző :)
8/34 anonim válasza:
14 évesen. Majdnem leharaptam szegény srác nyelvét:D Aztán gyakoroltuk és utána már jó volt:)
9/34 anonim válasza:
De legalább megérte várni? :)
Fúú, ha én összejönnék egy ilyen fiúval, én annyira de annyira élvezném az "ártatlanságát". Nem tudom miért :D
10/34 anonim válasza:
12 évesen egy játszótéren.katasztrofa volt:S utána 3 évig nem mertem smárolni senkivel olyan rossz élményeim voltak:S:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!