Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen semmi esélyem? 21/F
Hello!
Miért van az, hogy kép nélkül beszélgetek egy lánnyal akkor eléggé érdeklődő irántam, és amikor küldök képet, akkor kapásból ott van hogy "látta" és utána nem ír vissza kb soha senki, vagy max mindenre kettőspontdé. Nem hinném hogy rossz kategóriában próbálkoznék, mert sportolok, meg foglalkozom a külsőmmel, igényesen öltözök. Akinek meg soha nem volt senkije ilyen idős korban még az is lepattint. Wtf, karóra drágakocsival kéne pózolni? Nem hinném...ilyenkor mit lehetne csinálni esetleg?
Válaszokat köszi.
"Ebben az országban a pénzt meg a feszítést díjazzák tudom. "
Ez egyáltalán nem így van.
Vannak buta libák, akik erre hajtanak, de nem kéne általánosítani.
Millió csóró pasinak van barátnője, felesége, aki önmagáért szereti.
Az én páromnak konkrétan semmije nem volt, amikor összejöttünk, együtt dolgoztunk meg mindenért. Már 10 éve együtt voltunk, mikor sikerült megvenni az első autónkat.
Talán nem olyan helyekre kéne járni (húspiac szórakozóhelyek), ahol azok a típusú nők megfordulnak, akik a pénzedre hajtanak. Nem plázákban meg hasonló helyeken kell ismerkedni.
Egyébként szerintem teljesen normális dolog, hogy a legtöbben nem szívesen mennek bele egy kapcsolatba más kultúrájú férfival.
Mármint ennyire eltérő kultúrájú férfival.
Mert ha egy nő összejön egy osztrák vagy szlovák pasival, annak nem lesz olyan más a kultúrája, ezekben a közép/kelet-európai országokban ugyanaz a norma, ugyanaz az elfogadott.
Az arab világban, a távol-keleten mint írtam, teljesen más a normális, ott elnyomják a nőket, ott a lánygyermek sem ér semmit, ott 10 évesen megerőszakolják a kislányokat, és eladják feleségnek.
Tudat alatt ez benne van a nőkben, mert ha nem is gondol az első randin a családalapításra, azért azt felfogja, hogy a jövőben nem ilyen sorsot akar sem magának, sem a gyerekének.
Lehet, hogy te más vagy, de a felmenőid ilyenek. És honnan tudhatnánk, hogy a te apád nem ültette-e beléd ugyanezt a hozzáállást?
Szerintem emiatt nem kéne a magyar nőket, és úgy általában a nőket pénzéhesnek bélyegezni, mert felétek mások a szokások.
Igenis szerintem jó tulajdonság az, hogy óvatosak vagyunk, és vigyázunk magunkra.
Őszinte voltam, még ha nem is esett jól. DE ezt akartad, megkapni a választ, nem? Remélem, segítettem valamennyit.
Attól még, hogy nem tartod magad olyannak, abban segítettem, hogy elmondtam, miért nem akarnak veled kapcsolatba kerülni.
Ezt nem értetted, hogy ha elküldöd a képet, akkor miért nem válaszolnak.
Hát ezért.
Meglehet, hogy általánosítás valamelyest, csak az a különbség, hogy ott ez a norma, ez az elfogadott, ez az általános. Talán nem mindenki olyan, de azért elég jellemző.
Nem hiszek el mindent, amit olvasok/hallok, sőt bulvárt már jó ideje szándékosan nem is olvasok.
De azért ne tagadjuk már le, ne mondjuk már, hogy ezek kitalált dolgok.
Azért van néha világméretű visszhangja, hogy a kislányok meghalnak, akkora vérveszteség éri őket a nászéjszakán, meg hogy halálra kövezik a nőket, meg becsületbeli, vagy nem is tudom, hogy hívják - gyilkosságok, stb.
Ezt nem a média fújja fel, hanem emberi jogi aktivisták harcolnak ez ellen.
Nem véletlen, hogy ezzel a világgal, és azzal az elvakult vallásossággal, és egyebekkel semmilyen módon nem akarunk kapcsolatba kerülni. És itt már nem egy nő-férfi kapcsolatról van szó, hanem politikailag sem állunk túl közel ehhez a világhoz, mert annyira más világ, és az észérvekre, az európai normára úgysem hallgatnak.
Akik Isten nevében ölnek, azokkal nem lehet értelmesen társalogni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!