Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen semmi esélyem? 21/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen semmi esélyem? 21/F

Figyelt kérdés

Hello!

Miért van az, hogy kép nélkül beszélgetek egy lánnyal akkor eléggé érdeklődő irántam, és amikor küldök képet, akkor kapásból ott van hogy "látta" és utána nem ír vissza kb soha senki, vagy max mindenre kettőspontdé. Nem hinném hogy rossz kategóriában próbálkoznék, mert sportolok, meg foglalkozom a külsőmmel, igényesen öltözök. Akinek meg soha nem volt senkije ilyen idős korban még az is lepattint. Wtf, karóra drágakocsival kéne pózolni? Nem hinném...ilyenkor mit lehetne csinálni esetleg?

Válaszokat köszi.

2016. szept. 25. 16:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
félig arab vagyok.
2016. szept. 25. 17:51
 12/24 anonim ***** válasza:

Kuldesz nekem is kepet? :)

Oszinten megmondom a velemenyem es segitek ha tudok...

20/n

2016. szept. 25. 18:27
 13/24 A kérdező kommentje:
Küldtem.
2016. szept. 25. 18:27
 14/24 anonim ***** válasza:

Nos, ebben az országban azt nem igazán díjazzák.

Biztos szembesültél már vele, hogy ezt és a rokon népeket nálunk terroristának bélyegzik.

Araboknál a nőket nem tisztelik, akár meg is ölik, többnejűség van, stb.

Nem egyszer fordult már elő, hogy az arab apa elrabolta a közös gyereket, kivitte az országból, az anya meg semmit sem tudott tenni.

Erre nem vágynak a nők.

2016. szept. 25. 18:41
 15/24 A kérdező kommentje:

Ebben az országban a pénzt meg a feszítést díjazzák tudom.

De ez egyenesen azt jelenti hogy én is ezt csinálnám? Így aztán tényleg kár az egészbe.

2016. szept. 25. 18:47
 16/24 anonim ***** válasza:
Ezért kell élőben ismerkedni, hogy lássanak ellenpéldát! Én is félig arab vagyok...az előítéletekkel szemben nem tudsz mit tenni, de ha találkozol normális, nem agymosott emberekkel akkor a származásodból nem lesz probléma.
2016. szept. 25. 18:56
 17/24 A kérdező kommentje:
Próbálkozom. Csak így elég nehéz ám, hogy az emberiségben megtalálható összes rossz jut sok ember eszébe.
2016. szept. 25. 19:08
 18/24 anonim ***** válasza:
Nekem is küldesz, én is kíváncsi vagyok.
2016. szept. 25. 22:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Küldesz nekem is? Kíváncsi vagyok, hátha tudok segíteni.
2016. szept. 26. 12:55
 20/24 A kérdező kommentje:
Küldtem mindenkinek.
2016. szept. 26. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!