Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen semmi esélyem? 21/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszerűen semmi esélyem? 21/F

Figyelt kérdés

Hello!

Miért van az, hogy kép nélkül beszélgetek egy lánnyal akkor eléggé érdeklődő irántam, és amikor küldök képet, akkor kapásból ott van hogy "látta" és utána nem ír vissza kb soha senki, vagy max mindenre kettőspontdé. Nem hinném hogy rossz kategóriában próbálkoznék, mert sportolok, meg foglalkozom a külsőmmel, igényesen öltözök. Akinek meg soha nem volt senkije ilyen idős korban még az is lepattint. Wtf, karóra drágakocsival kéne pózolni? Nem hinném...ilyenkor mit lehetne csinálni esetleg?

Válaszokat köszi.

2016. szept. 25. 16:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
A netes ismerkedés tele van előítéletekkel, álarcokkal... Miért nem próbálkozol "élőben" ismerkedni? Ha esetleg nem olyan előnyös a külsőd a személyiségeddel lehetsz megnyerő. Ezt sajnos neten nemigazán lehet átadni.
2016. szept. 25. 16:59
 2/24 anonim ***** válasza:
73%

Húúú, ez most lehet fájdalmas lesz... de a sporttól meg az igényes öltözködéstől nem lesz jóképű az, aki egyébként... khmmm...izé....csúnya.

Tudom, tudom, ízlések és pofonok, de azért van egy nagy átlag, pl. Brad Pittre nem igazán szokták mondani, hogy csúnya, Másik véglet: Susan Boyle-ra sem szokták mondani, hogy de jó nő, megnézném a Playboyban!

Szóval lehet, hogy igényes vagy, jó fej vagy, humoros vagy, de a külsőd nem túl előnyös. Ha raksz fel képet, talán kapsz ennél konkrétabb választ is, bár megbántani én sem akarlak, meg amint látod, azok a lányok sem akartak.

Ezt a kettőspontdé meg ikszdé és hasonló dolgokat meg könyörgöm felejtsd el, nagyon gáz.

2016. szept. 25. 17:01
 3/24 anonim ***** válasza:
Ne a neten ismerkedj. A való életben keress társat.
2016. szept. 25. 17:02
 4/24 A kérdező kommentje:

#2: Küldök képet.

Nem igazán megy az élőben ismerkedés mert barna a bőröm és mintha kerülnének az emberek. Meg biztosan csak azt hinnék hogy cigit vagy pénzt akarok kérni.

2016. szept. 25. 17:05
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem én kettőspontdézek meg ikszdézek. Amikor írok valamit, kifejteném a gondolatomat, akkor eddig kaptam a másik fél részéről egy hasonló jó véleménykifejtést. A kép után a másik fél részéről kettőspontdé vagy "aha".
2016. szept. 25. 17:08
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Velem is ez van, teljesen kikészített a dolog. Én már 23 éves vagyok. Örülnék, ha küldenél nekem is képet, mert kíváncsi vagyok, hogy mi a helyzet. Eléggé kétségbe vagyok esve ez miatt.
2016. szept. 25. 17:10
 7/24 A kérdező kommentje:
Küldök.
2016. szept. 25. 17:13
 8/24 anonim ***** válasza:
74%
A kép alapján szerintem nincs gond a külsőddel (nekem viszont azzal is van). Valószínű a neten akkora a konkurencia, hogy pont úgy kell kinézned, mint a nő álmaiban lévő férfi, különben vissza sem írnak.
2016. szept. 25. 17:18
 9/24 A kérdező kommentje:
Ha leírnád pár gondolatban akkor örülnék. Köszi.
2016. szept. 25. 17:21
 10/24 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz a kép.

De most a "barna a bőröm"-et hogy kell érteni?

Romának tűnsz, pedig nem vagy az?

Vagy az is vagy? Mert a képről ezt nem vettem észre.

2016. szept. 25. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!