Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem néznek meg utcán férfiak akkor ronda vagyok?
Mindenki azt írja,mondja,hogy mennyien megbámulják az utcán,utánuk füttyögnek,leszólítják stb.
Velem sosincs ilyen.
Átlagosnak tartom magam arcra is.Igaz alacsony vagyok,normál testsúllyal. Ápolt vagyok.Nem öltözöm slamposan se.
Mégis miért nem néznek meg? Ez azt jelentené,hogy ronda vagyok?
Azt azért szögezzük le, hogy egyáltalán nem csak azokat a nőket nézik meg, és nem csak azoknak a nőknek szólnak be tajparaszt módján vagy épp fütyülgetnek/dudálnak, és miegymás, akik kipakolják mindenüket. Nekem például semmim nincs kint, aminek nem kéne, hogy kint legyen, csak csinosabban, ízlésesebben öltözködöm (jó színösszeválasztás, jó cuccok), mert szeretek adni magamra, plusz azt mondják, hogy szép az arcom és a szemem, erre tessék... Ennyitől már kapom is a nem túl intelligens tetszéskinyilvánításokat. Pedig abszolút nem vagyok r_b*ncos, sőt stílusra, viselkedésre még visszafogott, félénk is vagyok.
Kérdező, szerintem örülj, hogy neked nincsenek ilyen gondjaid, én például sokszor félek picit az utcán, mert nagyon kellemetlen tud lenni az ilyen attól függetlenül, hogy tudom, ez az ő szegénységi bizonyítványuk alapvetően. Nem gondolnám, hogy Te nem vagy szép és csinos, szerintem nagy szerencséd van, és normális, intelligens férfiak néznek meg Téged, akik nem fognak utánad szólogatni, ésatöbbi. Biztos jobb környékeken sétálsz, illetve nem nagyon szemkontaktolsz, ahogy írtad, ezért nem kapod meg ezeket a "csodálatos" elismeréseket. Én például önkéntelenül nézem az embereket sétálás közben, valahogy nálam ez így működik, de ha olyan fazonok vannak a közelemben, akiken úgy látom, hogy nagyjából olyan kategória, aki be fog szólni, akkor direkt nem nézek rá, elkezdek babrálni a mobilommal, vagy ránézek az órámra és sietek, vagy csak nézek előre, és ennyi. Ez vagy beválik, vagy nem. :D
Kedves Kérderző!
Ne vedd sértésnek, de a "Köszönöm a roppant értelmes választ 1#.
Válaszod tükrözi az IQ-szinted. :) " megjegyzésed tükrözi a humorérzékedet.
Kérdezted már a varázstükrödet? Esetleg, ha küldesz privátban fotót elmondom a véleményem.
"Ne vedd sértésnek, de a "Köszönöm a roppant értelmes választ 1#.
Válaszod tükrözi az IQ-szinted. :) " megjegyzésed tükrözi a humorérzékedet."
A humorérzékemmel semmi baj. Csupán arról van szó, hogy feltettem egy komolynak szánt kérdést amire az 1. válaszoló nem tudott normálisan válaszolni. Ezért fogta magát és írt egy hülye választ aminek semmi értelme. Még csak humorosnak se mondanám. Legalábbis számomra nem poén.
36#
Biztos nem fogok mindennap magassarkúban,harisnyanadrágban,miniszoknyában giccsparádézni!
Ezek nélkül is tudok elegáns és csinos lenni.
"Dehát NEM TUDOL ezek nélkül boldogulni,fogd már fel."
Jaaa persze! Ha minden egy kib**ott magassarkún múlna!
Már írtam,hogy ilyen giccsparádé nélkül is lehet csinos egy nő! Egyáltalán nem az öltözködésemmel van baj "fogd már fel"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!