Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem néznek meg utcán férfiak akkor ronda vagyok?
Mindenki azt írja,mondja,hogy mennyien megbámulják az utcán,utánuk füttyögnek,leszólítják stb.
Velem sosincs ilyen.
Átlagosnak tartom magam arcra is.Igaz alacsony vagyok,normál testsúllyal. Ápolt vagyok.Nem öltözöm slamposan se.
Mégis miért nem néznek meg? Ez azt jelentené,hogy ronda vagyok?
Orulj neki hogy nem futyulnek utanad.
Ez azt jelenti, hogy normalis kornyeken jarsz.
Illetve elarulok egy titkot.
A normalisabb pasik ugy nezik meg meguknak a noket, hogy azok lehetoleg ne vegyek eszre.
Jo esellyel minden nap megnez maganak valaki csak nem olyan feltunoen ;)
Nálam ez attól függ, hogy vagyok felöltözve.
Ha úgymond 'tumblisabb' ruhák vannak rajtam, pl. fekete térdzokni, piros-fekete kockás szoknya, akkor megnéznek. Ha nyár van, és szoknyát viselek,akkor is. (A rövidnadrág -úgy vettem észre- kevésbé érdekli a férfiakat, a szoknya jobban izgatja őket, még akkor is, ha jóval hosszabb, mint a rövidnadrág lenne)
Még amit megnéznek, ha érdekes kiegészítők vannak rajtad.
A különleges hajszín és a tetkó is 'nézeti' magát, de mivel nekem egyik sincs, ezt inkább másokon tapasztalom, illetve az ő elmondásaik alapján tudom.
Köszönöm az értelmes válaszokat.:)
18# Kár,hogy agyplasztika nincs. Rád férne. De elég lesz annyi is ha elkezdesz agyra gyúrni. Sok sikert!
Feltettél egy kérdést, de ha úgy válaszolnak ami neked nem tetszik akkor nem is vagy hajlandó elfogadni?
Igen, ronda vagy mint egy pestises fekély. Én is ronda vagyok és még nagyon sokan mások is bűnrondák. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!