Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fontos sok párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sok párkapcsolatban élô nônek, hogy miként néznek rá a férfiak?

Figyelt kérdés
Az természetes, hogy számít nekik, hogy miként néz rájuk a párjuk. Viszobt más férfitôl miért várnak visszajelzést, mikor párkapcsolatban (!!!) vannak?

2015. ápr. 20. 19:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
mert azt akarják látni hogy egy pasi által lehasznált nő is ugyanolyan dögös min a kapcsolat elején :)
2015. ápr. 20. 19:04
 2/22 anonim ***** válasza:
ez úgy kb minden embernek fontos..
2015. ápr. 20. 19:05
 3/22 anonim ***** válasza:
43%
Mert hatalmas az egójuk
 4/22 anonim válasza:
Hogy érezzék, másnak is kellenének adott esetben. Ego műve. Amíg nem követi tett ezt, addig semmi para ezzel.
 5/22 Interferencia ***** válasza:
Mint azzal itt néhányan talán tisztában vannak, évtizedek óta kutatom a női gondolkodásmódot, viszont erre én sem jöttem még rá. Talán néhány kolléga tud segíteni, már ideje lenne összerakni azt a disszertációt.
2015. ápr. 20. 19:07
 6/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem fontos. Azt nem mondom, hogy nem esik jól, ha kapok valakitől egy bókot, de szerintem ez mindenkinek jólesik.
2015. ápr. 20. 19:07
 7/22 anonim ***** válasza:
61%

mert jót tesz az egónak, önbecsülésnek. nagyon szeretem a páromat, de jól esik, ha más pasik megbámulnak, megdícsérnek, megpróbálnak felszedni(ez utóbbit persze sikertelenül)

mert azért mégiscsak nő vagyok, és élvezem, ha mások is elismernek.

20L

2015. ápr. 20. 19:10
 8/22 anonim ***** válasza:
33%

7 hozzáteszem az ostobábbik fajtából

(oké, nyugodtan lepontozhatsz)

Nem tudom. Te miért általánosítasz?

2015. ápr. 20. 19:12
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Egy párkapcsolatban élő nő is nő, talán ezért fontos neki, hogy nőként nézzenek rá férfiak (meg a többi nő is), és ne lepukkant szutyokként. Különben jön a következő kérdés, hogy a párkapcsolatban élő nők miért hanyagolják el magukat.

Gyanítom, hogy a férfiak sincsenek ezzel máshogy, nekik is fontos, hogy férfiként tekintsenek rájuk a nők. Szerintem ez így rendben is van.

2015. ápr. 20. 19:13
 10/22 A kérdező kommentje:

5: Mire sikerült rájönnöd az évtizedek alatt? :D

7: Párkapcsolatban vagy, de szereted, ha megpróbálnak felszedni? Miért? Ha úgyis a pároddal vagy. Miért lesz ettôl több önbizalmad? Ha csak a párodnak tetszenél, másnak nem, akkor kisebb lenne?

8: Igen, általánosítás, de sok esetben igaz. Akinek nem inge,...

2015. ápr. 20. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!