Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legvadabb/legromantikusabb dolog amire vágysz? Szerinted egy párkapcsolatban mennyire fontos a szex?
1. Valami szuper kis hajón utazgatni életem értelmével (aki nem tudom, hogy kicsoda) sok-sok helyet bejárni, esténkét szenvedélyesen szeretkezni a holdfényes éjszakában szabadban.
2. Persze fontos, DE közel sem ez a legfontosabb egy kapcsolatban.
Legvadabb: szexelni egy srandkabinban, nappal, nyitott ajtónál.
Legromantikusabb: ua. csukott ajtóval.
Aki azt állítja, hogy nincs az elsődleges dolgok között, az vagy frigid, vagy álszent.:)
A szex arra hivatott, hogy kifejezd vele a szenvedélyt és a szerelmet, és kiéld a vágyaid. Ha ezek nincsenek meg, akkor mégis mire épül a kapcsolat? Arra, hogy tiszteled és értékeled a másikat, mint embert?:D Most komolyan...
A legvadabb dolog amire vágyom, hogy legyen végre egy olyan fiú, akit mindenestül szeretek, és ha egymás szemébe nézünk, akkor azt érezzem, hogy legszívesebben azonnal neki szeretnék esni.:) Tartalmas, rendszeres szexuális életre vágyom, ez pedig csak a fenti feltételekkel lehetséges nálam. Igaz, nem hangzik túl vadul, de én meglennék durva perverzségek nélkül.:D
Meztelen fürdőzés két 16 éves jótestű laza csajjal akikkel lehet hülyülni, és teljesen természetes nekik a testiség. Egy hangulatos vidéki angliai házban egy nagy kő kádban egy olyan este ami után még 3 napig senki sem keresne. :D
29F
A második kérdésre a válasz kb 65%!
Ugyanis a szex lelki érintkezés is és intimitással jár ami megerősíti a kapcsolatot az összetartozást és a bizalmat!
Az, hogy a fiú akit szeretek szeressen nagyon, mindig lepjen meg valami kedves aprósággal, mutassa ki hogy szeret, mondja is, figyeljen rám, én legyek neki a legfontosab....azt hiszem, hogy ez romantikus, de sajnos elég vad képzelgés is:(
A legfontosabb az hogy kölcsönösen és sokszor kívánjuk egymást, és ne hetente 1x legyen szex.
17/L
a legromantikusabb, hogy egy óriás ezerszínű graffitivel megkéri a kezem.
a legvadabb... olyan nincs. :-D
a szex pedig elég fontos, ha nem klappol két ember az akár a kapcsolat rovására is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!