Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt 1-2 dolog most mit csináljak? (FONTOS)
Az a helyzet hogy tetszik egy lány és eddig csak online beszélgettünk. Én tudom hogy hol lakik.
1. - Kb. 3-4 hete elmentem abba a városba és tudtam hogy hol szál le a buszról. Meg is vártam a buszt de amikor megláttam hogy barátnőjével van akkor elezdtem "követni őket" egy ideig 1-2 m-en keresztül. Aztán megfordultam és eljöttem. (Tudom barom vagyok)
2. - Barátnőjének lett volna találkozója abban a városban ahol én lakok és mind a ketten eljöttek.
Én tudtam hogy hol, beszéltünk is róla a lánnyal hogy találkozhatnánk. Mikor megláttam őket ott járkáltam fel- alá stb. De nem szólítottuk meg egymást.
Barátnője gyanakodni kezdett és beszéltem vele erről. A lány is gyanakszik (gondolom!) Hogy nem-e én voltam, de közben tudjuk hogy én voltam.
Ma kitérő válaszokat adtam. Ne hazudozzak többet és mondjam el hogy én voltam??? (Barátnője gyanakiszk a legjobban.)
FONTOS LENNE ÉS KÉREK MINDENKIT HOGY NE ADJON BUNKÓ VÁLASZOKAT!!!!
Köszönettel egy (szerencsétlen) srác!
Gyökér vagy.
Erre nincs segítség.
Mond meg,hogy: "Igen.,én voltam,csak látni szerettelek volna!Találkozhatnánk mostmár igaziból is nem csak így gyerekesen,hogy megleslek :) " Azt ennyi,nem kell túldramatizálni :)
18/L
nyugodjon meg mindenki tudom hogy barom vagyok!!! xD de nem is értem hogy miért amikor a lány azt mondja hogy csak barátságot akar, nem tudom hogy valóban ez a véleménye-e mert online jóval több van mint barátság: becézés
[(nem úgy értem hogy pl.: Ádámka és Évike) hanem pl. Huncútom - Mókuskám (jó ez a Mókuskám sok xD)szóval ilyen speciális nevek :D amit csak mi használunk egymásra]
, képcsere, magánügyek megbeszélése, aggódunk egymás után stb....
Ne legyen nagy a szád, ennek semmi köze a barátnőhöz, Te voltál hülye, Te cseszted el. Miről tehet az a lány? Semmiről, Te követed meg hazudozol. Naná, hogy rájöttek, de ezért nehogy már Őket szidjuk!
Amúgy nincs sok választásod, tekintve, hogy ha gyanakodnak, emlékeznek Rád, így ha tényleg találkoztok, meg fog ismerni, és bukta. Szóval kénytelen vagy elmondani. Nem a követést (kemény 1 méteren keresztül?!:D), hanem az utóbbit. Megmondod, hogy akartad látni, de végül nem merted megszólítani. Na bumm. Nem az lesz ciki, hanem hogy ezt nem mondtad el rögtön, hanem hárítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!