Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt 1-2 dolog most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt 1-2 dolog most mit csináljak? (FONTOS)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy tetszik egy lány és eddig csak online beszélgettünk. Én tudom hogy hol lakik.

1. - Kb. 3-4 hete elmentem abba a városba és tudtam hogy hol szál le a buszról. Meg is vártam a buszt de amikor megláttam hogy barátnőjével van akkor elezdtem "követni őket" egy ideig 1-2 m-en keresztül. Aztán megfordultam és eljöttem. (Tudom barom vagyok)

2. - Barátnőjének lett volna találkozója abban a városban ahol én lakok és mind a ketten eljöttek.

Én tudtam hogy hol, beszéltünk is róla a lánnyal hogy találkozhatnánk. Mikor megláttam őket ott járkáltam fel- alá stb. De nem szólítottuk meg egymást.

Barátnője gyanakodni kezdett és beszéltem vele erről. A lány is gyanakszik (gondolom!) Hogy nem-e én voltam, de közben tudjuk hogy én voltam.

Ma kitérő válaszokat adtam. Ne hazudozzak többet és mondjam el hogy én voltam??? (Barátnője gyanakiszk a legjobban.)

FONTOS LENNE ÉS KÉREK MINDENKIT HOGY NE ADJON BUNKÓ VÁLASZOKAT!!!!

Köszönettel egy (szerencsétlen) srác!

2009. dec. 17. 17:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ az első része nem tetszett de a második bekezdés annál inkább! :D
2009. dec. 17. 17:43
 12/13 A kérdező kommentje:
esetleg ha valaki tett hasonlót és aztán végülis nem sült el rosszul semmi azt kérem írja le az ő történetét!
2009. dec. 17. 17:46
 13/13 A kérdező kommentje:

KÖSZÖN SZÉPEN AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT!! ÚGY NÉZ KI HOGY A LÁNY MEGFOG ENYHÜLNI! IGAZ MINT MONDTA ROSSZUL ESETT NEKI DE "ELFELEJTI".

TOVÁBBI VÁLASZOK NEM SZÜKSÉGESEK!!!!!! Köszönöm!!!!

2009. dec. 17. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!