Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt 1-2 dolog most mit csináljak? (FONTOS)
Az a helyzet hogy tetszik egy lány és eddig csak online beszélgettünk. Én tudom hogy hol lakik.
1. - Kb. 3-4 hete elmentem abba a városba és tudtam hogy hol szál le a buszról. Meg is vártam a buszt de amikor megláttam hogy barátnőjével van akkor elezdtem "követni őket" egy ideig 1-2 m-en keresztül. Aztán megfordultam és eljöttem. (Tudom barom vagyok)
2. - Barátnőjének lett volna találkozója abban a városban ahol én lakok és mind a ketten eljöttek.
Én tudtam hogy hol, beszéltünk is róla a lánnyal hogy találkozhatnánk. Mikor megláttam őket ott járkáltam fel- alá stb. De nem szólítottuk meg egymást.
Barátnője gyanakodni kezdett és beszéltem vele erről. A lány is gyanakszik (gondolom!) Hogy nem-e én voltam, de közben tudjuk hogy én voltam.
Ma kitérő válaszokat adtam. Ne hazudozzak többet és mondjam el hogy én voltam??? (Barátnője gyanakiszk a legjobban.)
FONTOS LENNE ÉS KÉREK MINDENKIT HOGY NE ADJON BUNKÓ VÁLASZOKAT!!!!
Köszönettel egy (szerencsétlen) srác!
KÖSZÖN SZÉPEN AZ ÉRTELMES VÁLASZOKAT!! ÚGY NÉZ KI HOGY A LÁNY MEGFOG ENYHÜLNI! IGAZ MINT MONDTA ROSSZUL ESETT NEKI DE "ELFELEJTI".
TOVÁBBI VÁLASZOK NEM SZÜKSÉGESEK!!!!!! Köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!