Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzesség miért olyan fontos dolog?
15leszek 2hónap múlva,és van egy srác 20éves,valószínű,hogy összefogunk jönni=)
mondtam anyámnak..aztán elkezdi várjak még a pasizással 1évet,mert hogy ő már biztos le is akar velem feküdni.
De nem értem miért baj ha lefeküdnénk?
Én már több mint 2éve odavagyok a srácért,és most,hogy lehet hogy összejövünk nem fogom feladni!
Ha lehet lécci normális válaszokat írjatok:)
Azért basz*i mert az mardandó élmény lesz. És lehet a srác csak megjátsza magát jól megkefél és ott hagy. Azért.
Anyukádnak igaza van...
a srác nem olyan=) elég jól ismerem.
és én örülnék is neki,ha ő lenne az első úgy...=)
Szerintem várj még vele! Én pl.19 voltam mikor először megtörtént a dolog és nem bántam meg, mert olyannal voltam együtt akit szerettem, szerelmes voltam belé és odafigyelt rám, még most is együtt vagyunk. :-)
23/L
Szerintem várj még vele! Én pl.19 voltam mikor először megtörtént a dolog és nem bántam meg, mert olyannal voltam együtt akit szerettem, szerelmes voltam belé és odafigyelt rám, még most is együtt vagyunk. :-)
--->
Én is szeretem,szerelmes vagyok belé,és nála jobban senkit sem fogok szeretni,és ezért is gondolom azt,hogy mindegy mikor történik meg,ha szerelmes vagyok=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!