Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos sok párkapcsolatban élô nônek, hogy miként néznek rá a férfiak?
Engem férfiként nem igazán szoktak megbámulni (nem is örülnék neki), aktuális barátnőn kívül kb. sosem dicsérték meg semmimet, és nem is próbáltak felszedni, talán csak egyszer-kétszer. De én ezt tartom természetesnek, nem is zavar, akkor meg főleg nem, ha épp van barátnőm, hiszen miért lenne erre szükségem? Akkor nem érdekel, hogy más nők férfiként tekintenek-e rám, az legfeljebb kellemetlenséget okozna, ha valaki bepróbálkozna (féltékenység, magyarázkodás, stb.)
Én úgy látom, ez egy általánosan megfigyelhető különbség a női és férfi gondolkodásmód között, de persze közel sem igaz mindenkire.
10: Eddig elég kevés dologra.
#7 vagyok.
azért örülök, hogy így is fel akarnak szedni, mert jó érzés, hogy tetszem másoknak, hogy más is megkíván. a barátom szeretni és dícsérni fog akkor is, amikor nem hozom épp a vonzó formámat, de amikor én csinosnak, dögösnek érzem magam, és ezt mások is tudtomra adják, az bizony elégedettséggel tölt el, mert én ilyen hiú lélek vagyok.
sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal, nehéz volt elfogadnom magamat, így minden pozitív visszajelzésnek örülök, és nem hiszem, hogy emiatt ostoba lennék.
Az öltözködés más téma. Megyünk a szülőkhöz, otthon, a kapun belül, még csak nem is az utcán beszállunk a kocsiba, szülőknél az udvaron megállunk, kiszállunk, később ugyanígy vissza.
Mégis kirittyentem magam kicsit, pedig a férjemen és a szüleimen kívül senki nem lát, mehetnék akár macialsóban is (szülőknél nem elvárás, hogy elegánsan jelenjünk meg), de én szeretek szépen öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!