Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fontos sok párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos sok párkapcsolatban élô nônek, hogy miként néznek rá a férfiak?

Figyelt kérdés
Az természetes, hogy számít nekik, hogy miként néz rájuk a párjuk. Viszobt más férfitôl miért várnak visszajelzést, mikor párkapcsolatban (!!!) vannak?

2015. ápr. 20. 19:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9: Azért nem hanyagolják el magukat, mert az nekik/a párjuknak is rossz.
2015. ápr. 20. 19:28
 12/22 Interferencia ***** válasza:

Engem férfiként nem igazán szoktak megbámulni (nem is örülnék neki), aktuális barátnőn kívül kb. sosem dicsérték meg semmimet, és nem is próbáltak felszedni, talán csak egyszer-kétszer. De én ezt tartom természetesnek, nem is zavar, akkor meg főleg nem, ha épp van barátnőm, hiszen miért lenne erre szükségem? Akkor nem érdekel, hogy más nők férfiként tekintenek-e rám, az legfeljebb kellemetlenséget okozna, ha valaki bepróbálkozna (féltékenység, magyarázkodás, stb.)

Én úgy látom, ez egy általánosan megfigyelhető különbség a női és férfi gondolkodásmód között, de persze közel sem igaz mindenkire.

10: Eddig elég kevés dologra.

2015. ápr. 20. 19:34
 13/22 anonim ***** válasza:
Mert jót tesz az önbizalmamnak, jóérzéssel tölt el hogy még más férfi figyelmét fel tudom kelteni,ez még nem bűn .A férfiak is ugyan így vannak vele nem feltétlenül megcsalásra fút át az ember agyán csak lelket simogató érzés.
2015. ápr. 20. 19:41
 14/22 anonim ***** válasza:
#11, ha ez így lenne, akkor mackónadrágban járna mindenki dolgozni, csak akkor sminkelne, csinálna frizurát, és venné fel a tűsarkút, amikor hazaér.
2015. ápr. 20. 19:49
 15/22 A kérdező kommentje:
14: Igazad van. Nem is értem, miért öltözik valaki kihívóan, mikor van párja!
2015. ápr. 20. 19:51
 16/22 Interferencia ***** válasza:
Várjunk, ezek szerint a nők azért öltöznek normálisan egy munkahelyen, mert tetszeni akarnak másoknak, nem pedig azért, mert elvárás, hogy ne szakadt mackóban jelenjenek meg? :D
2015. ápr. 20. 19:54
 17/22 anonim ***** válasza:

#7 vagyok.

azért örülök, hogy így is fel akarnak szedni, mert jó érzés, hogy tetszem másoknak, hogy más is megkíván. a barátom szeretni és dícsérni fog akkor is, amikor nem hozom épp a vonzó formámat, de amikor én csinosnak, dögösnek érzem magam, és ezt mások is tudtomra adják, az bizony elégedettséggel tölt el, mert én ilyen hiú lélek vagyok.

sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal, nehéz volt elfogadnom magamat, így minden pozitív visszajelzésnek örülök, és nem hiszem, hogy emiatt ostoba lennék.

2015. ápr. 20. 20:09
 18/22 anonim ***** válasza:
#16, a szakadt mackó költői túlzás volt a részemről, de a smink, a frizura, körömcipő, a kölni, a nyaklánc és a karkötő nem elvárás egy munkahelyen sem. És nézd meg a nőket, amikor hazaérnek! 10-ből 8 ledobja ezeket. Ha bevalljuk, ha nem, nem a párunknak, még csak nem is önmagunknak öltözködünk, szépítkezünk, hanem a külvilágnak.
2015. ápr. 20. 20:16
 19/22 anonim ***** válasza:

Az öltözködés más téma. Megyünk a szülőkhöz, otthon, a kapun belül, még csak nem is az utcán beszállunk a kocsiba, szülőknél az udvaron megállunk, kiszállunk, később ugyanígy vissza.

Mégis kirittyentem magam kicsit, pedig a férjemen és a szüleimen kívül senki nem lát, mehetnék akár macialsóban is (szülőknél nem elvárás, hogy elegánsan jelenjünk meg), de én szeretek szépen öltözni.

2015. ápr. 20. 20:58
 20/22 Interferencia ***** válasza:
18: Valami ilyesmi volt a célom, mint amit ebben a válaszban leírtál. :) Ugyanis sok nő nem ezt mondja.
2015. ápr. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!