Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a vallás mennyire fontos egy párkapcsolatban?
Úgy értem a kérdést, hogy fontos, hogy két embernek összeegyeztethető vallása legyen?
Lehet, velem van a probléma, de ha meghallom, hogy egy srác mennyire vallásos, egyből elmegy a kedvem tőle. Nem azért, mert vallásos, hanem mert ateistaként kellemetlenül érint, ha ilyenről beszélnek körülöttem, és nem szeretem a veszekedést.
Nekem ettől a hit szektától ment el a gusztusom egy csajtól.
Hogy képes abba a zsidó pénzlehúzó szarba járni valaki azt nem fogom fel.
én nem nevezem magam ateistának, de vallásos sem vagyok, úgy alapjáraton hidegen hagy a téma. a kérdés fontos viszont, mert úgy nem lehet kiegyensúlyozott, komoly, egészséges párkapcsolatot kialakítani, ahol az egyik fél teljes lényével elutasítja a vallásosságot, míg a másik elkötelezett fanatikus (bármilyen hitből való is). ez ugyanígy igaz politikai nézetekre, a világképre, gyermekvállalásra, de szerintem még az étkezés is idetartozik: olyannal összejönni, aki mondjuk vegán (semmi állati eredetű, tej, tojás, semmi) az elvei és minden hasonló alapján SEM tud igazán összeegyeztethető párkapcsolatban élni valaki olyannal, mint én (húst hússal két "pofára" :D ).
szóval annyiban fontos, hogy a kérdésben megegyezzenek. másban szerintem nem annyira. bár gondolom, ha valaki nagyon vallásos, annak az is fontos, hogy a választott párjának hasonló/ugyanolyan legyen a vallása, de ez már gondolom egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!