Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos számotokra, hogy a párotok vallásos legyen?
Legyen elképzelése a világról, és ne csak tengődjön benne. Ha pedig vallásos, ne gyakorolja szélsőségesen vakon.
Én is istenhívő vagyok, de az egyház amit mond, az nem szentírás nekem, mert az egyház is emberekből áll. Ezt a fajta mérlegelést várom el a páromtól is.
Nem fontos, hogy az legyen. De ha vallásos az sem baj. :)
20/F
Pont fordítva! Számomra az a fontos, hogy ne legyen vallásos és legyen ateista, mint én! Nem tudnék egy képmutató templombajárót elképzelni páromként.
27/F
Attól függ... Nem a vallás okozza problémát. Nekem csak a keresztény egyház nem tetszik. A tanításaik marhaságok, a felét se mondják el az igazságnak. Az alapokban olyan ellentmondások vannak, hogy már rég össze kellett volna omlania az egésznek. De ebbe inkább nem megyek bele, mert felesleges.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!