Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket zavarna, ha a parotok,...

Titeket zavarna, ha a parotok, tarsatok nem lenne vallasos, ha ti azok vagytok, vagy eppen az zavarna, ha vallasos lenne, mig ti nem vagytok azok?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha eltérő a világnézetünk,akkor az sok konfliktus forrása lehet a későbbiekben,A szerelem vak,de egy idő után elmúlik.
2010. márc. 31. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
A felemás iga sohasem jó:)
2010. márc. 31. 19:38
 3/11 anonim válasza:
Nem.
2010. márc. 31. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom ki hogy van ezzel, de engem pl nem zavar, hogy a párom vallásos, én meg nem.
2010. márc. 31. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. márc. 31. 19:41
 6/11 anonim válasza:

nem gond, en vallasos vagyok, o nem. pl Nagy Penteken en nem fogok hust enni, o sajat dontese alapjan

:)

2010. márc. 31. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:

engem igen, zavarna...de egyértelmű, h olyan emberrel fogok összejönni, akivel egy hullámhosszon vagyunk ezen a téren is :) egy vallásos ember egészen másképp gondolkodik mindenről, valószínüleg még a vonzalom se alakulna ki felé...

21/L

2010. márc. 31. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem zaavrna, nem járnék vallásos sráccal (kivétel a buddhizmus, azzal szimpatizálok, bár nem tartom magam buddhistának), sok nézeteltérés forrása lehet ez akár (ld pl a különböző politikai nézetek).
2010. márc. 31. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
A attól függ: ha bensőséges, magándolognak tekinti akkor nem. De ha tőlem is elvárná, hogy kövessem a vallását, esetleg később a gyereknevelésbe belevinné, akkor borulna a bili.
2010. márc. 31. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, engem nagyon is zavarna, ha egy olyan emberbe szeretnék bele, aki nem hisz. Vannak még csodák, de nem várok csodára. Ezért nem is választok olyan férjet, aki nem hívő.
2010. ápr. 1. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!