Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem néznek meg utcán férfiak akkor ronda vagyok?
Mindenki azt írja,mondja,hogy mennyien megbámulják az utcán,utánuk füttyögnek,leszólítják stb.
Velem sosincs ilyen.
Átlagosnak tartom magam arcra is.Igaz alacsony vagyok,normál testsúllyal. Ápolt vagyok.Nem öltözöm slamposan se.
Mégis miért nem néznek meg? Ez azt jelentené,hogy ronda vagyok?
Kislány, hülye kérdésre hülye válasz. Ha olvasnál egykis gyakorikérdéseket, amit nyilván nem teszel meg...levontad volna a valós következtetéseket: általában nem a valós célközönség füttyög a nők után, hanem a mindennapi robotban megfáradt munkások. Leszólítani az utcán nőket? Én pl 1x nem csináltam. És mások sem szokták. Van egy-két női válaszoló, más kérdéseknél, akiket 30 év alatt 1x nem szólítottak le. Gondolom alig töltötted be a 20at, ha ilyen kérdést írsz ki.
Tehát, összegezve: semmi köze nincs a külsődnek ahhoz, hogy leszólítanak-e, vagy sem. Inkább a környék, és az ottani férfiak attitűdje a releváns.
Tőlem, pl, ha meglátnálak az utcán, mégha álomszép is vagy, legfeljebb egy elismerő pillantást kapnál. Ez a maximum. Feltételezem, hogy átlagos külsővel is foglalt vagy, így nem megyek oda hozzád ezért a mondatért: "Bocsi, van barátom!!!".
Remélem válaszom csitítja a lelkedben dúló elégedetlenséget.
Noren1989:
Értékelem a normálisabb stílust.
27# Nem igazán. Csak ritkán..Ha nagyon barátságos kisugárzású az illető. Egyúttal meg is lett a kérdésemre a válasz. :D
28# Lehet. Nincs kizárva.Bár nagyanyám gyönyörű asszony volt.
"Javaslom a szemezést. Telefonból kibújva, esetleg"
Csak akkor van a kezemben a telefonom ha éppen hívásom van.
Nem vagyok összenőve a telefonnal.
Helyes. Ezt eddig nem mondtad. Másfelől ez tömegjelenség, amit felvázoltam.
Hajrá, menj sétálni, tapasztald ki, hogy mit lehet elérni egy kedves tekintettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!