Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem néznek meg utcán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem néznek meg utcán férfiak akkor ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Mindenki azt írja,mondja,hogy mennyien megbámulják az utcán,utánuk füttyögnek,leszólítják stb.

Velem sosincs ilyen.

Átlagosnak tartom magam arcra is.Igaz alacsony vagyok,normál testsúllyal. Ápolt vagyok.Nem öltözöm slamposan se.

Mégis miért nem néznek meg? Ez azt jelentené,hogy ronda vagyok?

2016. szept. 10. 08:40
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
15%
Igen, mint a bűn.
2016. szept. 10. 08:47
 2/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a roppant értelmes választ 1#.

Válaszod tükrözi az IQ-szinted. :)

2016. szept. 10. 08:50
 3/40 anonim ***** válasza:
54%
Dehogy, ebből nem lehet következtetést levonni. Különben meg azt nézik aki kirívóbban van öltözve. Ne állj be a sorba! :)
 4/40 anonim ***** válasza:
51%

Ha nem rakod ki mindenedet, akkor nem fognak megnézni annyian. Mindenki előbb veszi észre a magamutogató lányokat. Persze nem akarlak arra buzdítani, hogy olyan legyél, mert a normális férfiakat véleményem szerint taszítják az olyan nők (magamból kiindulva, mert engem pl. taszít).

Kép nélkül amúgy nem tudunk sokat mondani. De ha lenne is kép, akkor is teljesen szubjektív, hogy kinek milyen lányok/nők tetszenek.

5/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

A privátban válaszolóknak is.:)

Nem is szándékozom továbbra sem kipakolni mindenem.

2016. szept. 10. 08:53
 6/40 anonim ***** válasza:
66%

Cseréljünk!

Amúgy lehet, hogy csak normális környéken mozogsz. Ha itt végigmennél az utcán, már azért is csorgatnák rád a nyálukat, mert feltételezhetően p..na van a lábad között...

Na mindegy, ha mindenképp erre vágysz, tedd ki a ciciket, vegyél fel p..csanacit, aztán hallgasd az "elismerést"!

2016. szept. 10. 08:56
 7/40 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy erre vágyom mindenképpen! Csak furcsának tartom.
2016. szept. 10. 08:58
 8/40 anonim ***** válasza:
Járkálj építkezések közelében. :D
2016. szept. 10. 09:01
 9/40 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem egy szellem vagy, és láthatatlan.
2016. szept. 10. 09:15
 10/40 A kérdező kommentje:
9# Így van! Minden éjjel ott vagyok az ágyad mellett. Ne félj! Nem bántalak. :D
2016. szept. 10. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!