Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek nem ciki kezdemén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek nem ciki kezdeményezni, akkor miért gáz, ha meg akarja kérni a férfi kezét?

Figyelt kérdés
Mi a különbség?
2016. szept. 9. 23:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
És bele fog zsarolni abba hogy eljegyzés és esküvő között legyen gyerek, ami az én családomban sosem volt szokás. Az eljegyzés után min. Egy év az esküvő és utána lehet gyerek. De az én véleményeim és vágyaim annyira sem fontosak, hogy megkérdezze, és mivel elég idősek vagyunk és eltökölt egy csomó időt, most majd nekem kell engedni.
2016. szept. 10. 20:08
 32/33 anonim ***** válasza:

"Az a köze, amit már írtam, hogy a kapcsolat perspektiváiról a nő is kezdeményezhessen beszélgetést. "

Melyik törvény tiltja azt, hogy nem lehet? És ahogy a saját példád mutatja, dehogynem lehet: hiszen te is felvetetted.

Az, hogy a másik ebben mennyire partner, az meg nem nem-függő.

Láthatóan neked olyan pasid van (vagy olyan kapcsolatot alakítottál ki vele), hogy ő ebben nem partner.

Az innentől már a te döntésed, hogy ezt hajlandó vagy-e tolerálni vagy sem.

"Nem azt mondta, hogy nem vesz el, hanem hogy én ezt nem vethetem fel."

:)

Magyarán lerázott ezzel a kifogással. Ami pont ugyanolyan egyértelmű válasz, mintha korrekten nemet mondott volna. Tudod, ahogy a nők által oly gyakran ismételgetett és használt mondás is szól: a válasz hiánya is egy válasz.

Ha el akarna venni, akkor vagy ő maga már megkért volna, vagy legalább nem zárkózott volna el a dolog megbeszélésétől.

Vagy most tényleg azt gondolod, hogy ő el akar téged venni, és csak azért zárkózik el a téma megbeszélésétől, mert te vetetted fel?

És nem pedig arról van szó, hogy egyszerűen csak nem akar elvenni?

Gondolom ezt te se gondolod komolyan, mert ha komolyan gondolnád, akkor nem hoztad volna fel neki a témát.

2016. szept. 10. 20:18
 33/33 anonim ***** válasza:

El akar venni. Azért rázott le, mert úgy gondolta, hogy egy ilyen beszélgetést nem nekem illene kezdeményezni.

És ez nem egyedi eset, a kérdést is ilyen vagy hasonló okból tették fel gondolom, nem hiszem, hogy maga a lánykérés gesztusa érdekelte a kérdezőt. Itt a gyik-en is volt több olyan beszélgetés, hogy a férfiak nehezményezték, hogy a nő felvetette a házasság témát, és azért voltak felháborodva, hogy ez zsarolás, meg az ő dolguk, mért szól bele a lány.

2016. szept. 10. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!