Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldognak érzed magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldognak érzed magad?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 23:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
...mi okom lenne rá?
2016. aug. 22. 00:45
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Neutrális.
2016. aug. 22. 00:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Igyekszem annak érezni magam.
2016. aug. 22. 01:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Most inkább álmos vagyok, mint boldog. Este hat óta dolgozok, reggel hatig. És már nagyon álmos vagyok. Ettől eltekintve boldog vagyok, pár napja ért véget a nyaralásom barátommal, és egyre inkább tervezzük a közös jövőt. Valamint ma reggel hat után, mikor végzek a munkával, utazok egyik barátnőmhöt az ország másik felébe, hogy pár napra találkozzunk, mert ritkán látjuk egymást.

20L

2016. aug. 22. 02:46
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem szeretem ezt a szót, mert erről is hajlamosak sokat filozofálni és a másik álláspontját nem elfogadni... Csak filozofálni és filozofálni. Ami számomra néha már úgy hat, mint hogyha a. a semmin, b. csak megfogalmazásbeli dolgokon vitatkoznának.

Amúgy talán boldog vagyok.

Elveszítettem a hetekben azt, aki nevelt engem, de az utolsó pár évben már tudtam érezni, értékelni a szeretetét (ezt picikori trauma miatt nem ment eddig valószínűleg). Talán én is ki tudtam mutatni a szeretetemet. Sokmindent tanultam is tőle jellemileg és fizikailag is. Szerintem mondhatjuk, hogy volt búcsúnk, méghozzá szép is.

Nem szalasztottam el mindent vele kapcsolatban.

Vannak barátaim, mellettem állnak, vannak közös programok.

Vannak hobbijaim, egyre jobban mennek.

Vannak terveim az életre, B és C tervek is.

Még remény is van.

Egy gondom, hogy van a személyiségemnek egy nagyon introvertált rész, azaz rettentően igénylem a csendet, nyugtot, egyedüllétet - rendszeresen.

Ráadásul az előző, első hosszabb kapcsolatomban pont állandóan, sülve-főve velem akart lenni a párom. Minden nap, több órát, sőt, sokszor fél napokat beszélgetés, közös játék, séta, stb... Pár hónapja lett vége. Utána jött a hozzátartozó betegsége.

A 40 évnél idősebb ismerőseim mind halálra szekálnak, hogy akarjak valakit, legyen valaki, szerintük segíteni tudna.

Szerintem érthető, hogy most nem akarok párkapcsolatot, de pár hónapon belül remélem változik ez.

2016. aug. 22. 07:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha pár hete kellett volna erre válaszolnom, akkor még igennel feleltem volna, de jelenleg azt kell, hogy mondjam nem vagyok boldog. Szánalmas életem van és egy haldokló kapcsolatom, ami egyre több energiámat emészti fel. Álomvilágban éltem eddig. Pillanatnyilag annyi vigasztal, hogy legalább a problémákat már felismertem és nem áltatom magam, hogy minden okés. Egyikre-másikra megoldás is van, csak tennem kell érte.
2016. aug. 22. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!