Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldognak érzed magad?
70% ban.
A penzugyek a 30% meg a nagypapam halàla!
Első vagyok: úgy érzem, ura vavyok az életemnek. Még ha nem is minden tökéletes, de látom, hogyan tehetném jobbá, és meg is lépem (szeptembertől továbbképzem magam, a hobbim már több pénzt hoz, mint amennyit beleáldozok, állandó munkahelyem van). Kiegyensúlyozott vagyok, és nem hiszem, hogy van olyan akadály, ami megállíthatna. Mindemellett van egy párom, aki támogat, motivál, mindent megtesz a boldogságomért, én pedig érte. Elképzelhetetlen szeretet van benne irántam, bennem pedig iránta. Már lánykérésen gondolkodik, egyre gyakrabban hozza szóba.
Szóval úgy érzem, minden a lehető legjobban alakul, és a problémák, nehézségek csak átmenetiek lehetnek.
Most épp nagyon. :))) alakul a kapcsolatom valakivel és nagyon jó irányban haladunk.
(20N, aki eddigi életét végig egyedülállóként töltötte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!