Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Boldognak érzed magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldognak érzed magad?

Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 23:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Most épp igen.
2016. aug. 21. 23:57
 12/26 anonim ***** válasza:

70% ban.

A penzugyek a 30% meg a nagypapam halàla!

2016. aug. 21. 23:57
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
Boldog vagyok, mert a világon a (számomra) legcsodálatosabb ember a párom. :) Ellenben nagyon szomorú is, mert messze van és ritkán találkozunk.
2016. aug. 21. 23:58
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

Első vagyok: úgy érzem, ura vavyok az életemnek. Még ha nem is minden tökéletes, de látom, hogyan tehetném jobbá, és meg is lépem (szeptembertől továbbképzem magam, a hobbim már több pénzt hoz, mint amennyit beleáldozok, állandó munkahelyem van). Kiegyensúlyozott vagyok, és nem hiszem, hogy van olyan akadály, ami megállíthatna. Mindemellett van egy párom, aki támogat, motivál, mindent megtesz a boldogságomért, én pedig érte. Elképzelhetetlen szeretet van benne irántam, bennem pedig iránta. Már lánykérésen gondolkodik, egyre gyakrabban hozza szóba.

Szóval úgy érzem, minden a lehető legjobban alakul, és a problémák, nehézségek csak átmenetiek lehetnek.

2016. aug. 22. 00:00
 15/26 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, valahogy nagyon szerencsétlen vagyok a párválasztásban.
2016. aug. 22. 00:04
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
A boldogság nem egy érzés. Aki a jelenben él, az boldog. Vannak problémáim. Nem vagyok se gazdag, se jó képű. 23 évesen szűz vagyok, sose csókolóztam még, pedig vágyom rá, mégis boldog vagyok. A boldogság jelenlétét nem az életkörülmények határozzák meg. Egyszerűen csak el kell fogadni azt, ami van, ennyi.
2016. aug. 22. 00:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Néhány választól hányni tudnék... :S Nem, nem vagyok boldog..
2016. aug. 22. 00:14
 18/26 anonim ***** válasza:
Per pillanat nem. Felhőtlenül boldog pedig szerintem, életem során egy-egy pillanatig voltam csak. 25L
2016. aug. 22. 00:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Most épp nagyon. :))) alakul a kapcsolatom valakivel és nagyon jó irányban haladunk.

(20N, aki eddigi életét végig egyedülállóként töltötte)

2016. aug. 22. 00:27
 20/26 anonim ***** válasza:
26%
Igen. Te? :)
2016. aug. 22. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!