Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mitől vagy boldog az életben? Mikor érezed/éreznéd/érezted magad igazán boldognak? Mik azok a dolgok amiktől jól érzed magad?
Amikor úgy éreztem ,h megtaláltam azt az embert akit mindig is kerestem fantasztikus és egyben rohattul fura dolog volt ,h már annyi minden közös van bennünk ,h 1ben ijesztő.....
Mintha a legjobb barátom +társam is lenne 1ben hihetetlen energiát adott az élethez stb.. a szar csak az volt amikor felébrettem a csipkerózsika álmából és rájöttem ,h ismét 1dül vagyok:/ És valszinű ,h nem így alakultak volna a dolgok ha mind a 2 en ugyan azt érezzük... a szerelemben soha ,de soha nem érik el ugyan azt a szintet az emberek 1kicsit mindig jobbna beleéli a másik magát....
Amúgy fesztiválokon vagyok a legboldogabb ember a világon és mindenkit megölelnék legszivesebben szoktam is :) és vissza ölelnek :)
Ha az időjárás lenne a legnagyobb gondom.
kor/nem
rock and roll, fesztivál, pia, fű, barátok, zenélés, másoknak segiteni jó ügyben, örömet szerezni olyanoknak akiket szeretek még ha nekem néha szar is :D kb ennyi asszem
22f
Ha kitűzök célokat és elérem, pl. leadok 5 kg-ot, Ha sportoltam és jó a kedvem, ha pozitívan állok hozzá az emberekhez és ezáltal egyre több pozitív impulzus ér, és rájövök, hogy tök jó kis hely ez a világ, ha nyár van az már boldoggá tesz. :)
20/L
hm én azon gondolkodom hogyan lehetnék öngyilkos. jel
enleg nem örülök semminek nem szeret senki az én gobdjaimmal a kutya se foglalkozik és nem akarok tovàbb..
kedves 8,
menj el dolgozni, aztán adózz és segítsd elő a magyar államháztartási hiány csökkenését.
aztán lehet ez boldogságot fog okozni (ki tudhassa).
(a fennmaradó pénzből pedig menj el prostikhoz).
öröm és boldogság.
öhm... én tényleg nem akarok rosszindulatú lenni vagy hasonló, de ez miért a fogamzásgátlás témakörbe került?
ilyen köztudott lenne, hogy ha vki boldog, akkor nincs/nem lesz gyereke, vagy mi? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!