Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves tapasztalatlan, sosem volt barátnője srácnak lehet még esélye valaha is boldognak lennie, megtalálni a párját?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy aki húszonéves korában sem rendelkezett még kapcsolattal az nem normális.2012. jún. 15. 10:51
2/20 SzéptüzekLángja válasza:
HÁÁÁÁÁÁT, esélytelen:(
3/20 anonim válasza:
Naná! Nekem 26 éves koromig nem volt, és majd' megvesztem már, de lett. A második lett a feleségem.
39F
4/20 anonim válasza:
Az én lányom egy harminc körüli fiúval jár kb. fél éve. A fiúnak ez az első kapcsolata.
Köszönik, jól megvannak, a srácnak láthatóan nem ártott meg, hogy sokáig nem volt barátnője.
Szóval tarts ki! Nem kell csak azért járni valakivel, mert ciki, ha nem jársz senkivel.
5/20 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit magas a mércéd.
6/20 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy cikinek érezném, egyszerűen hiányzik egy társ az életemből, akit ölelhetek, szerethetek. Akivel megoszthatoma az életemet.
2012. jún. 15. 11:35
7/20 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Senkiben sincs ,,20 év feletti párkapcsolatgátló"....
8/20 anonim válasza:
Csak abban van gátló, akinek nincs tökéletes teste.
9/20 anonim válasza:
3-as vagyok.
Én nem gyúrtam, és nem voltam hajlandó menő cuccokat venni, pont azért, hogy ne ez alapján ítéljenek meg. Most sincs jó testem, mégis lett családom.
10/20 anonim válasza:
Megértem, hogy mire gondolsz, nekem se volt még kapcsolatom, de majd egyszer lesz. Előbb-utóbb úgyis találsz magad mellé egy lányt:) Csak pozitívan... (tudom, ezt könynű mondani:P) 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!