Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves tapasztalatlan, sosem volt barátnője srácnak lehet még esélye valaha is boldognak lennie, megtalálni a párját?
Esélytelen.
Ha nem vagy boldog szingliként, akkor kapcsolatban sem leszel boldog!
ma 16:45
Nekem csak egy lány hiányzik az életemből, akit szerethetek és aki viszont szeret, csak erre vágyom folyton. Mivel nem kapom meg, ezért vagyok boldogtalan.
Ne arra koncentrálj, hogy sosem leszek boldog"...ez nem ilyen egyszerű...még ha lenne barátnőd akkor sem biztos, hogy boldog lennél vele. Viszont sosem szabad feladni! Egyszer biztosan megismersz valakit, aki viszont szeret majd :) Érdemes kivárni (akkor is ha lehetetlennek tűnik)!
21L (bár nekem sem volt még kapcsolatom, ezért nem akarok okoskodni...)
16:59
de ha nem tudsz boldog lenni nő nélkül, akkor honnan tudhatod hogy mellette az leszel, mikor még nem volt rá példa hogy volt melletted és az voltál.
egyedül kell megtalálni a boldogságot, utána jöhet barátnő!
Az előző nem tudom, hogy hol él, de én 26 évesen a kiborulás határán lehettem már, aztán jött az első barátnőm, aztán a második, aki már a feleségem, és van két gyerekünk, és boldog vagyok.
26 éves koromig egy csókra vágytam nagyon. Nem tudtam, hogy az milyen, de nagyon hiányzott. A szex nem izgatott annyira.
39F ismét
A Földön élek. Én 23 vagyok, de nem kell kapcsolat. tökéletes Boldog életem van egyedül is!
Ha ilyen miatt kiborulás határára kerültél, akkor nem ártott volna egy pszichológust felkeresni. Ha netán 10 év után elváltok a feleségeddel, akkor öngyilkos leszel?!
Nem. Akkor keresek tovább. De már túl vagyunk a 10 éven. :-)
Elhiszem, hogy boldog vagy így, van, aki elvan kapcsolat nélkül, de ne ebből indulj ki, amikor tanácsot adsz másoknak.
ma 19:24
Igen, én is így vagyok most, mint a kedves válaszoló, úgy tűnik mi hasonlítunk ezek szerint. Gondolom vannak olyan emberek, akik jobban bírják az egyedülállóságot.
20:55
akkor 20 vagy 30, leléphet akkor is amikor már van 3 gyereketek. Nem a számok a lényegesek.
Sokan csak azért akarnak barátnőt, meg feleséget hogy be tudjanak illeszkedni a társadalomba. ugyanis akinek nincs még 30 évesen sem arra furcsán néznek az emberek és egyből melegnek kiáltják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!