Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanád a barátnődnek, ha úgy éreznéd manipulálja a párja?
Együtt élnek, és eddig bírtam a srácot, de most már kezd sok lenni amit csinál, barátnőm persze nem veszi észre, mert ő élete szerelme.
De úgy érzem hogy érzelmileg nagyon manipulálja a barátnőmet, és próbálja totálisan magához láncolni.
Most megint történik egy jelentősebb dolog, látszik a barátnőmön hogy őrlődik, ha beszél velem erről, megmondhatom a véleményem?
Én az ilyen helyzetekben azt csinálom, hogy szervezek vele egy csajos estét= két pohár, bor, nasi.
Aztán egész este dumálunk és iszogatunk. Amikor már kellőképpen mámorosak vagyunk, akkor kezdem el az véleményemet felhozni neki. No persze nem támadó jelleggel, hanem finomat. "Én úgy látom...de ha tévedek, akkor bocsánat"
Általában nincs belőle harag, de ha a barátnő hülye és totál szerelmes, akkor nem mész vele semmire. :)
Annyiban viszont jó, hogy legalább tudja a véleményed, és azért ez benne marad az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!