Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek valamilyen bevált módszere a szeretethiány ellen?

Figyelt kérdés

Teljesen meg vagyok békélve önmagammal, de eddig mindig úgy alakultak a dolgaim, hogy azok valami miatt nem jöttek össze (pl. a srác felszívódott stb.). De az utóbbi időben mintha nyomásként nehezedne ez rám és olyankor másra sem tudok gondolni, minthogy miért ilyen szerencsétlen az életem.

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

21/N

2016. aug. 21. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csatlakozom 3-ashoz. Foglald el magad valamivel. Ha a művészetek érdekelnek, azzal, gyűjts rá és vegyél egy ukulelét, gitárt, furulyát, klarinétot vagy festőkészletet. Vagy keresd fel bármelyik párt ifjúsági szervezetét ha a politika iránt érdeklődsz, nem feltétlenül, hogy oda belépj, de vitázni, érvelni. Vagy temetkezz sportba, lehet, ott rejtőzik benned legalább egy olimpiai arany, olyan sportban amire még sosem gondoltál volna. A boldog embert a szerelem szinte magától megtalálja :)
2016. aug. 21. 15:07
 12/13 A kérdező kommentje:
11 - Aranyos vagy. :DD Már kb. olyan szinten felhalmoztam a festéshez szükséges dolgokat, hogy több mindenem lehet, mint a profi festőknek. :D És rendszeresen sportolok. :)
2016. aug. 21. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy jártam/járok, csak nőkkel. Nekem a játékok segítettek sokat - City of Doom, Non Human, Tyrian és sok másik. Próbáld ki, be fog válni :)))))
2016. aug. 22. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!