Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked bevált a távolságtartás és kommunikáció minimálisra csökkentése, amikor valakit tudatosan el akartál felejteni?
Nekem pont ezt javasolták barátnőim, mikor ki akartam verni a fejemből egy pasit. Próbáljam kerülni, nézzem úgymond levegőnek, de hát mikor heti/napi rendszerességgel találkozik valakivel az ember, akkor ez nehézkes. Legjobb szerintem az, ha egyáltalán nem találkoztok az illetővel, de ez a Te esetedben ki van zárva, mivel hogy ugyan ott dolgoztok.
Lehet valamennyit segíteni fog, de szerény véleményem szerint ez sokszor kevés.
Én pl. azóta sem tudtam ezt a férfit elfelejteni.. Nyáron tény, hogy jobb volt, mert nem is találkoztam vele + a jó idő jobb kedvre derített, de ahogy jött a szeptember, megint kezdődött minden elölről. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha nem látom, akkor egy idő után jobb lesz, de amint újra találkozunk, mint akit elvágtak.
Én is így vagyok. Egy helyen dolgozok a volt barátnőmmel, így le is lépek a melóhelyről.
Ő volt aki szakított a saját butasága végett, minden megválaszolatlan dolgok nélkül, csak a kérdések maradtak utána és a megválaszolatlan dolgok, de csak hallgat. És még ő távolságtartó és néz levegőnek. Ez rohadtul aljas és bántó. Fogom magam és arrébb állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!