Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszertív kommunikációra példa? Van vki akinek egy csúnya megromlott kapcsolat esetén segitett? Vagy mit tudnék még tenni hogy legyen épkézláb kommunikáció az exemmel?
Több mint másfél éve szakítottam vele mivel az állandó flörtölgetéseit meg nőügyeit nem tudtam elviselni + 8 éve nincs munkája se. Eddig a két közös gyerekünkkel ott laktunk a házában ( amit már közösen újítottunk fel). A gyerekeknek ő soha nem vett semmit se kaját se ruhát, annyi hogy a fejünk fölé biztosította a tetőt. Mindkettőnknek van kapcsolata, nekem lett előbb, amit nagyon nehezen ill. sehogy sem tud megemészteni.
A két gyerek miatt fontos lenne egy vmennyire normális kommunikáció. Próbáltam szép szóval megegyezni a költözésről, gytartás-láthatás stb. de 1 éve nem hajlandó nyilatkozni. Mivel kirakott minket 3 hete de megnyertem egy pert,most a hatóságokkal kekeckedik, agresszív és bújkál, direkt nem veszi át a levelet ill. kikapcsolja a telefonját. Ezt már a hatóság és a rendőrseg is látja, hogy nem együttműködő,személyes cuccainkat nem adja át egy részét meg kipakolta az utcára. Mi a csudát tudok még tenni?? Hogy kezeljem? Vagy mindent hagyjak a Bíróságra? A gyerekeket se keresi már a bújkálás miatt igaz addig is csak 5percre látta őket és a gyerekek se akarnak menni. Hogy próbáljak kommunikálni??
Szerintem is felesleges erőlködni. Van olyan, hogy a palit nem érdeklik a gyerekei, el kell fogadni és kész. Meg írtad, hogy a gyerekei se hiányolják, szóval gondolom korábban se foglalkozott velük sokat. Ez így teljesen felesleges erőfeszítés a részedről.
Inkább a saját anyagi és egyéb biztonságotokra koncentrálj meg az új párkapcsolatodra.
Ebben a stádiumban szerintem már felesleges erőltetned, menj bíróságra, hajtsd be a gyerektartást és örülj, ha eltakarodik az életedből.
A kommunikáció fejlesztése csak akkor működhet, ha a másik fél is hajlandó rá, esetetekben nyilvánvalóan nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!