Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten történő kommunikáció hosszabb távon felejtős a Nőknél?
Azt vettem észre, hogy mintha csak én nekem kéne fent tartanom az érdeket,meg mindent, azért hogy legyen valami , és ha nem állok elő azzal az első beszélgetésnél hogy mim van,mit értem el,hány kapcsolatom volt, mit dolgozom..stb. akkor onnantól kezdve már unalmasnak, átlagosnak számitok. legalább is ez a tapasztalatom a rosszabbik esetről.
de van olyan is hogy napokig,hetekig sikerül kapcsolatot tartani, elbeszélgetni komolyabban, legalább is azt hinné az ember, még a csaj is ráad a dologra, szinte teljesen azt mutatja hogy érdeklődik, meg nyitott, de közbe meg részéről kb egyik napról másik napra, mintha nem is beszéltünk volna, vagy mintha ki cserélték volna, és onnantól kezdve meg semleges, ez mitől van, hogy valaki ennyire változzon?. Ja és ha meg kérdezném hogy mi a gondja, vagy beszéljük át, akkor se mondaná el úgy hogy már beszéltünk, nem is egyszer.
Én mondjuk nem csinálom azt, de ha akarnám se tudnám, hogy érzések nélkül eljátsszam a másiknak hogy többet akarok, aztán egyik napról másikra meg kb hideg legyek.. tehát nem értem én az ilyet.. Oké nem kötelező irni sem, de akkor mondja azt hogy ez nem megy és hagyjuk az egészet..minthogy én találgassak. Az egész dolog olyan mintha csak én akarnám. Ja és a kedvencem, mikor már megvan, vagy meglenne a közös pont, akkor a csaj "eltünik, nem válaszol, ki vágja magát.
Váltunk 15-20 levelet, ami úgy tünik mintha oldaná a helyzetet, egyre mélyebben, és mintha közelebb lenne a dolog, róla is látni, még kezdeményez is meg olyanokat ir.. aztán úgy 20 levél után egyszerüen nem válaszol, Vagy mintha idegen lennék.
Nem értem, ebbe lelik egyesek az élvezetet ? de semmi komolyabb ?. Miért van az, hogy sokan még ki is irják az adatlapjukra úgy mutatván magukat, mintha olyan komolyan gondolnák, és kiemelve a komolyabb dolgok érdeklik..
Pontosan jól leírtad: ezt csak te akarod.
Meg nem mindegy, hogy mi számít nálad 'jó' beszélgetésnek. Nekem is volt egy fiú aki tetszett külsőre, kedves is volt, de kb annyiból állt a beszélgetés, hogy ő mit dolgozott ma, és én mit csináltam ma, ennyi... Hiába 'beszéltem' vele kb két hétig, semmit nem tudtam meg róla, és láttam, hogy sokszor online volt amikor én is, de nem írt, mert egyszerűen nem volt miről beszélgetnünk... Persze ez lehet neki úgy jött le, hogy milyen jól eldumálgatunk, de nekem nem, mert a munkát/sulit kibeszélni naponta 1 órában szerintem semmi.
En is igy csinalom. Mert kenyelmes. Mondjuk, 20 levelet nem pazarlok olyanra, aki nem fog meg. De olyan is elofordul, hogy eleinte tenyleg erdekel az illeto, mert erdekesen ir es optimistanak tunik, aztan egy masik hangulatba kerulok es mar csak teher nekem az egesz levelezes. :D ezt nem tudnam neki megmagyarazni, ezert inkabb nem valaszolok.
Bar nem leszek nepszeru, de gondoltam, tudja meg az igazsagot a kerdezo.
23L
Kényelmes" ? na lehet épp ezzel a felfogással van a baj, hogy nektek semmit nem kell beleadni, csak kényelmesen elvagytok, Na és mitől változik hirtelen a hangulat és nem lesz már kedved ? mert azért szerintem egy komolyabb felfogású értelmiségi nő aki tisztában van az értékeivel az tudja mit akar.
Most ez olyan ha jönne hozzád valaki, pizzát csinálnál elkezded, aztán kiderül hogy valami hozzá valóból kevés van, akkor is inkább könnyebb feladni és azt mondani hogy mindegy hagyjuk ?. az olyannak olyan élete is van.. Csak hogy őszinte legyek én is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!