Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírom elfogadni mások szeretetét?
Szeretethiányos vagyok nagyon, a barátaimtól el tudom fogadni (mostmár) az ölelést, szeretetet. de ha párkapcsolatról van szó, egyszerűen képtelen vagyok kinyílni. vágyok a szerelemre, egy társra. mégis mindig, állandóan ugyanaz ismétlődik: nagyon ritkán van hogy direktben ismerkedek, mert pár szóváltás után el tudom dönteni érdekel az illető vagy sem. ha nem fog meg benne semmi első benyomásra, továbbállok. ha megfog, akkor találkozgatunk. mondjuk hogy megtetszik mégjobban a találkák során. aztán elkezdek érezni valamit, úgy érzem szeretnék vele ősszejönni, tudnám szeretni. kialakul ez a rajongás érzés, meg hogy boldogabbak miatta a napjaim...aztán ott van a történetben, hogy időközben a másik is elkezd így érezni, és akkor a kővetkező lépés, hogy összejövünk. és itt bennem borul minden. egy csapásra elmúlik ez a szerelmes érzés, nem akarom már az illetőt, kényszernek érzem a találkákat, nem tudom élvezni az együtt töltött időt, nem is akarok vele lenni, cmert elmúlik hirtelen minden jó érzés ami addig boldoggá tett. miért van ez????? mi bajom van, mit kezdjek ezzel? ez már nem fog elmúlni, mert már bőven elmúltam 20 éves. nem tudok szeretni, vagy nem tudom elfogadni hogy mások szeretnek? mondjatok valami okosat légyszives :(
Lány
köszi a választ!
akkor szimplán megrágom és kiköpöm? addig kell amíg meg nem kapom? bár ez ilyen költői kérdés, nálam vmi mélyebb eredetű a dolog, mert folyton görcsölök és nem tudok feloldódni. lehet a félelem nyomja el bennem a pozitív érzéseket. nyilván csak magam tudom megfejteni az okot, de ha valaki van hasonlo helyzetben, érdekelnek a tapasztalatok
A fene tudja.... van egy ilyen régies felfogás, hogy sétálgatunk kézen fogva, búcsúpuszi, majd jóval később csók is majd nagy sokára a szex, és akkor az a max. és annál tovább meg nincs semmi.
És valahogy az az érzésem, hogy ott nem érzel elégedettséget, de azt gondolod, hogy annál tovább meg nincs... és akkor kezded elölről.
Tán nem a megfelelő embereket találod meg - vagy hagyd jóval hosszabbra azt a lebegős időszakot
Ezt a kérdést akár még én is kiírhattam volna.
Engem is érdekel:D
Én is hasonló helyzetbe vagyok annyi különbséggel,hogy én csak a párkapcsolatomban tudok igazán megnyílni mások előtt nem nagyon megy.Nehezen barátkozom és nem is igazán vannak.Kevés jónak mondható baráti kapcsolatom volt az életben,de aztán volt akibe én csalódtam és volt,hogy én hibáztam.Én is szerettem volna változtatni ezen,de ez nem így megy sajnos.Nálam a rossz családi körülmények,bántalmazások vezettek ahhoz,hogy ilyen távolságtartó lettem.Nem lehet hogy nálad is valami ilyesmi oka lehet,vagy egy régi kapcsolat pl? Más nem kerress fel egy pszichológust,talán tudna segíteni.
Lehet,hogy
Dettó, nekem ez miatt mèg barátnőm sem vokt soha!!
Sajnos a barátaimat is ellököm magamtól.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!