Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírom elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírom elfogadni mások szeretetét?

Figyelt kérdés

Szeretethiányos vagyok nagyon, a barátaimtól el tudom fogadni (mostmár) az ölelést, szeretetet. de ha párkapcsolatról van szó, egyszerűen képtelen vagyok kinyílni. vágyok a szerelemre, egy társra. mégis mindig, állandóan ugyanaz ismétlődik: nagyon ritkán van hogy direktben ismerkedek, mert pár szóváltás után el tudom dönteni érdekel az illető vagy sem. ha nem fog meg benne semmi első benyomásra, továbbállok. ha megfog, akkor találkozgatunk. mondjuk hogy megtetszik mégjobban a találkák során. aztán elkezdek érezni valamit, úgy érzem szeretnék vele ősszejönni, tudnám szeretni. kialakul ez a rajongás érzés, meg hogy boldogabbak miatta a napjaim...aztán ott van a történetben, hogy időközben a másik is elkezd így érezni, és akkor a kővetkező lépés, hogy összejövünk. és itt bennem borul minden. egy csapásra elmúlik ez a szerelmes érzés, nem akarom már az illetőt, kényszernek érzem a találkákat, nem tudom élvezni az együtt töltött időt, nem is akarok vele lenni, cmert elmúlik hirtelen minden jó érzés ami addig boldoggá tett. miért van ez????? mi bajom van, mit kezdjek ezzel? ez már nem fog elmúlni, mert már bőven elmúltam 20 éves. nem tudok szeretni, vagy nem tudom elfogadni hogy mások szeretnek? mondjatok valami okosat légyszives :(

Lány

2015. dec. 26. 14:24
 1/7 omba ***** válasza:
Ismerős érzés.. a hódítás folyamata jobbnak tűnik, mint az eredmény - de az, hogy dugni is kezdetek még nem jelent végállomást.
2015. dec. 26. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi a választ!

akkor szimplán megrágom és kiköpöm? addig kell amíg meg nem kapom? bár ez ilyen költői kérdés, nálam vmi mélyebb eredetű a dolog, mert folyton görcsölök és nem tudok feloldódni. lehet a félelem nyomja el bennem a pozitív érzéseket. nyilván csak magam tudom megfejteni az okot, de ha valaki van hasonlo helyzetben, érdekelnek a tapasztalatok

2015. dec. 27. 11:32
 3/7 omba ***** válasza:

A fene tudja.... van egy ilyen régies felfogás, hogy sétálgatunk kézen fogva, búcsúpuszi, majd jóval később csók is majd nagy sokára a szex, és akkor az a max. és annál tovább meg nincs semmi.

És valahogy az az érzésem, hogy ott nem érzel elégedettséget, de azt gondolod, hogy annál tovább meg nincs... és akkor kezded elölről.

Tán nem a megfelelő embereket találod meg - vagy hagyd jóval hosszabbra azt a lebegős időszakot

2015. dec. 27. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár még én is kiírhattam volna.

Engem is érdekel:D

2016. jan. 22. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetbe vagyok annyi különbséggel,hogy én csak a párkapcsolatomban tudok igazán megnyílni mások előtt nem nagyon megy.Nehezen barátkozom és nem is igazán vannak.Kevés jónak mondható baráti kapcsolatom volt az életben,de aztán volt akibe én csalódtam és volt,hogy én hibáztam.Én is szerettem volna változtatni ezen,de ez nem így megy sajnos.Nálam a rossz családi körülmények,bántalmazások vezettek ahhoz,hogy ilyen távolságtartó lettem.Nem lehet hogy nálad is valami ilyesmi oka lehet,vagy egy régi kapcsolat pl? Más nem kerress fel egy pszichológust,talán tudna segíteni.

Lehet,hogy

2016. jan. 22. 04:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Dettó, nekem ez miatt mèg barátnőm sem vokt soha!!

Sajnos a barátaimat is ellököm magamtól.

33F

2016. jan. 22. 09:00
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos nekem is ez miatt nem volt még barátom soha. próbálkozások voltak, de a leghosszabb is egy hónap volt... én is a gyerekkoromra kgondolok. engem gyerekként iszonyat zavart hogy hallottam ahogy a szüleim szexelnek. utána emlékszem undorodtam attól is ha hozzámnyúltak. nincs emlékem mikor engedtem anyumnak utoljára közelebbi intim érintést,emlékszem még azt sem engedtem hogy a hajamat megfésülje. egyszerűen nincs emlékem hogy megölel, de szeretett volna csak nem akartam. másoktol elfogadtam az ölelést, puszit, de idegen volt az egész téma mert nem voltam hozzászokva. a barátaim régen mikor meséltem valamit és olyan szitu volt, akkor volt egy olyan az egyiknek hogy " most úgy megölelnélek, de tudom hogy nem vagy ölelkezős". nem engedtem neki mert fura lett volna....pedig őt akkor tényleg jó barátomnak tudhattam. aztán felnőttem, a mostani munkahelyemen a kolleganőim mindig megölelik egymást. mikor oda kerültem, engem is ölelgetni kezdtek. nagyon furcsa volt de hát mint új dolgoz, be akartam illeszkedni, és axt mondtam magamnak, "amúgy meg örülj hogy kedvelnek...". szóval engedtem nekik, aztán meg is kedveltem őket nagyon időközben, jó kis csapat volt. aztán megszokottá váltak az ölelgetések, egy idő után egyszerű őszinteséggel tudtam őket megölelni, és egyre több ember ölelését tudtam elfogadni, mára pedig odajutottam, hogy szinte minden barátomat, haveromat akikkel találkozunk, összefutunk, úgy üdvözlök hogy megöleljük egymást :) ez nálam óriási szó, tufom hogy hülyén hangzik. szóval így levezetve.... az öleléstől is irtoztam először, fura volt meg kellemetlen aztán hozzászoktam és már igénylem és adni is tudom. akkor ilyen elmélet alapján lehet csak fejest kellemne ugranom a kapcsolatba, időközben feloldódnék és elmúlnának a félelmeim és engedhetném hogy kialakuljon vagy visszajöjjön az az érzés ami kezdetben megvolt...igazábólcsak találgatok. keresnem kellene egy pszichológust téntyleg, mostmár nagyon itt tartok. edfig azt hittem ezt kinövöm....de rájöttem hogy mélyebben van a dolog elásva. de mire az agyturkász is megtalálja mi a gondom bajom....rengeteg idő....
2016. jan. 22. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!