Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több magyar nő szájából lehet hallani, hogy ilyen, meg olyan jók az iszlám férfiak, sőt, egyre több az ilyen kapcsolat?
Én még egy nőtől sem hallottam ilyet sem a szűkebb, sem a tágabb ismeretségi körömben, és max 3szor olvastam ilyenekről különböző netes fórumokon (de meggyőződésem, hogy abból az egyik igazából egy férfi volt) de ha vannak ilyenek, akkor az azért lehet, mert csak a pozitívumokat hajlandóak meglátni abban a kultúrában. Esetleg találkoztak valami muszlimmal, aki beadta nekik, hogy mennyivel jobb az iszlám, mint a magyar ateizmus/kereszténység, ők meg úgy bele voltak zúgva a pasiba, hogy benyalták az egészet.
Megesik...
En kulfoldon elek es itt sok a buta magyar no aki osszeadja magat egy muszlimmal sot meg nevet is valt fejkendot huz es hude erdekesnek talalja magat erzsikebol aicha lett felver kolokkel a gettoban.
Igazi karrier eletut segelyes gettos magyar muszlima
Oszinten rgy fax miatt vallast valtani kendot kotni lelkileg szegeny sivar emberre val akinek nincs sajat identitasa.
Szamomra annyit ernek mint egy tenyeszkoca
#33 Hmm mondjuk tudományosan bizonyított, hogy a "félvér kölkök" a génállományukat tekintve felsőbbrendűek, mint azok, akiknek mindkét szülője hasonló génekkel rendelkezik. (wow biológiailag több értelme van idegent választani, mint azonos rasszút. Ki hitte volna, mi?)
Meghozták a döntésüket a saját életükkel kapcsolatban,
ami neked nem feltétlenül tetszik, de ha te ezért tenyészkocaként tekintesz rájuk, az többet mond el rólad, mint róluk.
Amúgy osztom #27 véleményét...
Dontes? szuper dontes gettoban elni nyelvtudas nelkul fejkendoben es potyogtatni a gyerekeket.
Es ha nem tudnad biologia a magyar genallomany kivallo hiszen tobb ezer ev alatt szepen keveredett midnen mas neppel igy nem kell a verfrissitas.
Elozo te is egy ilyen haszontalan igyenelo gettos elmuszlimosodott no vagy?segijjes a gettoban???
#35 Szingli vagyok, van saját lakásom, és a saját számláimat fizetem, szóval nem nyert, de olyan nincs, hogy akkora önhitt tetü legyek, hogy ne vegyek emberszámba bizonyos embereket bizonyos döntéseik miatt.
Például én már akkor is egy kicsit a számba hányok, amikor meglátom, hogy az emberek a 2-3 éves kisgyereküket templomba ráncigálják, úgy, hogy a gyereknek fogalma sincs, hogy mi történik, és meg sem kapja a lehetőséget, hogy idővel saját maga találja meg a vallását.
De hogy elítélem-e ezeket az embereket? Nyilván nem, mert a legjobbat akarják a kölkeiknek.
Vagy ha már itt tartunk, tényleg kiráz a hideg attól, ha egy nő önszántából magára veszi a hijabot, pláne annak a fényében, hogy rengeteg nő, és kislány az életével vagy szabadságával fizetett azért, hogy levehesse. De hogy tenyészkocának nézzem ezért őket? Hát ki vagyok én, az atyaúristen, hogy itt ítélkezzek?
Csinálják, amit akarnak. Meghoztak egy nehéz döntést (amihez azért elég sok bátorság kell) és azt kapják majd egy életen át, amire befizettek.
Egyébként meg miért nézed a férfiakat f..sznak? Ha pasi lennék, ez elég sértő lenne.. Egészen biztos, hogy a nemi szervüknél jóval több is volt azokban a férfiakban, ha képesek áttéríténi egy nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!