Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre több magyar nő szájából lehet hallani, hogy ilyen, meg olyan jók az iszlám férfiak, sőt, egyre több az ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Arabok, törökök, stb. Sosem állnék össze más kultúrájú nővel.
2016. aug. 20. 04:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
37%

*muszlim ferfiak. Olyan nincs, hogy "iszlam ferfiak".

En nem hallottam ilyesmit, meg en sem mondok ilyesmit, bar ismerek sokat akinek muszlim parja volt vagy van, illetve nekem is muszlim a parom (jaj, mar nagyon varom a lepontozast, mert iszlam orszagban elve nem kajtatok a nem letezo ottani magyar populacio utan, es mert ezert en tervezek egyedul meghalni :'D). Szerintem azert hallasz ilyeneket, mert akikkel a nok altalaban kapcsolatba lepnek Magyarorszagon azok egyetemistak, es alapbol rendkivul muvelt, jo anyagi hatterrel miatt erkeznek ide tanulni, es ez sok lanynak nagyon imponalo.

Amugy meg ugyanolyan emberek mint mi, de nem a kornyezo orszagok tobbgeneracios (nemet torokseg pl.), illetve jelenlegi bevandorlok alapjan kell megitelni oket (a vagyonosabb szír reteg pl. akit elkergetett a haboru gyonyoru villakban el, sajat uzleteket vezet Torokorszagban es konkretan tojik Europara - ide csak ugyanaz a reteg jon, aki mondjuk Magyarorszagrol megy mosogatni Angliaba), mert az kb. olyan mintha egy 100 lelekszamu borsodi roma falu alapjan akarnank megitelni a teljes magyarsagot.

2016. aug. 20. 09:31
 12/40 anonim ***** válasza:
* nem tervezek
2016. aug. 20. 09:32
 13/40 anonim ***** válasza:
En se halottam ilyet. Meg a tobbi europai orszagban elo is utalja oket. Kozutalatnak orvendenek.
2016. aug. 20. 09:33
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a cigányoknak bejön a sivatagi rokonság! Az is cigó, de "menőbb cigó", mert déli.
2016. aug. 20. 10:36
 15/40 Titusztitusz ***** válasza:
Én mondjuk néhány gyengeelméjü GYÍK-es p.icsát leszámítva még senkitöl nem hallottam ilyet...Ugye nem provokációnak szántad a kérdést,kérdező?
2016. aug. 20. 10:39
 16/40 anonim ***** válasza:

Akkor zarándokolj e a 444 szerű libbant blogokra, ott nonstop a muszlim/zsidó/minden egyéb külföldi kivéve a német imádat és a magyarok fikázása, gúnyolása... Kb. mint itt a #2 és #7 volt.

2016. aug. 20. 10:44
 17/40 anonim ***** válasza:
Dehogy provokálásnak szánta xD. :D Hol élsz te?
2016. aug. 20. 10:46
 18/40 anonim ***** válasza:
Egészségére....
2016. aug. 20. 11:06
 19/40 anonim ***** válasza:
16: Mondjuk a 444-et pont azért fizetik, hogy ilyen jellegű cikkeket készítsenek.
2016. aug. 20. 11:09
 20/40 Titusztitusz ***** válasza:
22%
16-os...Az álltalad említett portálok SZÁMOMRA NEM LÉTEZNEK...Mivel azok NEM KÖZÖSSÉGI PORTÁLOK, hanem propaganda,és néphülyítés terjesztő felületek...Pont úgy,mint régen volt pl. a "Pravda" címü szovjet kormány és pártszócső...Nem tudom,hogy éltél-e a régi időkben,de akkoriban ugye tudod hogy mennyit foglalkozott ÉRTELMES EMBER a Pravdábol vett idézetekkel? Még annyit se,hogy lehúzza a vécén az ott olvasottakat...Sajnos a mai világnak is megvannak a maguk "pravdái", de aztán ennyi...Köpjél rájuk,többet nem érdemelnek...Akit el tudnak hü.lyíteni,az megis érdemli...Ennyi...
2016. aug. 20. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!