Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több magyar nő szájából lehet hallani, hogy ilyen, meg olyan jók az iszlám férfiak, sőt, egyre több az ilyen kapcsolat?
*muszlim ferfiak. Olyan nincs, hogy "iszlam ferfiak".
En nem hallottam ilyesmit, meg en sem mondok ilyesmit, bar ismerek sokat akinek muszlim parja volt vagy van, illetve nekem is muszlim a parom (jaj, mar nagyon varom a lepontozast, mert iszlam orszagban elve nem kajtatok a nem letezo ottani magyar populacio utan, es mert ezert en tervezek egyedul meghalni :'D). Szerintem azert hallasz ilyeneket, mert akikkel a nok altalaban kapcsolatba lepnek Magyarorszagon azok egyetemistak, es alapbol rendkivul muvelt, jo anyagi hatterrel miatt erkeznek ide tanulni, es ez sok lanynak nagyon imponalo.
Amugy meg ugyanolyan emberek mint mi, de nem a kornyezo orszagok tobbgeneracios (nemet torokseg pl.), illetve jelenlegi bevandorlok alapjan kell megitelni oket (a vagyonosabb szír reteg pl. akit elkergetett a haboru gyonyoru villakban el, sajat uzleteket vezet Torokorszagban es konkretan tojik Europara - ide csak ugyanaz a reteg jon, aki mondjuk Magyarorszagrol megy mosogatni Angliaba), mert az kb. olyan mintha egy 100 lelekszamu borsodi roma falu alapjan akarnank megitelni a teljes magyarsagot.
Akkor zarándokolj e a 444 szerű libbant blogokra, ott nonstop a muszlim/zsidó/minden egyéb külföldi kivéve a német imádat és a magyarok fikázása, gúnyolása... Kb. mint itt a #2 és #7 volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!