Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több magyar nő szájából lehet hallani, hogy ilyen, meg olyan jók az iszlám férfiak, sőt, egyre több az ilyen kapcsolat?
Utolsó, érdekes a "pravdás" megközelítésed, minden iróniától mentesen, mert ebből kiindulva, tehát régen az értelmes ember nem foglalkozott az akkori kormánypropagandával (és gondolom, te magad is magadat az értelmes emberek közé sorolod), de most mégis simán elítélsz a jelenlegi kormánypropaganda alapján egy jó másfélmilliárdos embertömeget, ami több száz egymástól teljesen különböző népet, kultúrát tartalmaz... Érdekes.
Remélem, államunk vezetői is olvasgatnak itt, és örülnek, hogy mennyire sikerült megvezetni az embereket. Ijesztő.
Az, hogy te kivel állsz össze, a te dolgod. A török pasikat abszolút semmirekellőnek tartom, meg sok arabot is. Ettől függetlenül nekem volt több muszlim párom is, és semmi baj nem volt velük. Bármilyen összekülönbözésünk volt, egyik sem a más kultúra vagy vallás miatt volt, és a szakítás oka sem ez volt.
Nyilván ismerek olyan iszlám vallásút is, aki egyenlő egy rakás sz-rral, de ilyen-olyan példa mindenhol előfordul.
Mondjuk ilyet még én se hallottam, mert ami ebben az országban folyik az.... Az a magasfokú népúszítás.
Kb a "mindenkit utalunk, aki nem magyar" mentalitást képviseli az emberek nagyon-nagy része, de ez most mindegy.
Az én édesapám szír és kevés nála odaadóbb, rendes embert ismerek. Persze-persze elfogult vagyok, ez nyilván igaz egy részről, de nem csak en gondolom ezt így, hanem az összes ismerősünk, barátunk. Soha még csak a hangját sem emelte fel, azon van, hogy mindent megadjon nekünk. Egyáltalán nem kényszeríti ránk a vallását, hisz amúgy ő maga sem tart belőle be sok mindent. Sőt, en éltem kint is és még ott sem "követelte" egyikünktől sem, hogy gyakoroljuk a vallását, hordjuk a csadort stb.
Általa rengeteg arabot ismertem meg és csak ugy mellékesen jegyzem meg, hogy sokan közülük ezerszer különbek és normálisabban tudnak viselkedni, mint egyes "nagy" magyarok. Persze vannak gyökerek köztük is, mint ahogy minden népcsoportban vannak, de nem mindegyik egyforma! Fogadni mernék, hogy akik itt fújjolnak, egy arab embert nem ismernek személyesen.. Csak hát a TV-ből folyó sok szennyt kb mindenki bekajálja meg ez az egesz menekült dolog rapakolt még három lapattal erre az amúgy is magasszintű idegengyülőletre.
Azt meg végképp nem értem milyen jogon ítélkezik valaki, hogy mégis egy fehér, európai nő pl hogyan jöhet össze egy ázsiaival.. vagy négerrel vagyis sokkal inkább hogy jöhet össze egy Magyarországon élő nő egy külföldi férfival.. Ezt soha nem értettem. Mindenki azzal jön össze, akivel akar, attól még nem lesz kevesebb a másiktól.
Ahogy az "utáunk mindnt mi magyar" is csak nálunk lelhető fel igaz ők még kevebben vannak mint az általad említett banda. Meg a legtöbb hungarofób már rég angliában bohóckodik. Mókás hogy a többi nyelvben nincs megfelelője annak amit itt a liberálok "magyarkodásnak" mondanak. Nincs "franciáskodik" vagy "brazilodik"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!