Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet egy férfit felvidítani?
Igen, ezen mind rajta vagyok :) Ma együtt néztünk át még munkahelyeket és találtam is neki olyat amire azt mondta, h nem is rossz, tetszik neki :) H elküldi az önéletrajzát :)
Lasagne-ra gondoltam, mert tudom, h imádja. Desszertnek kell valamit kitalálnom, de kaja utáni programnak gondotlam, h az udvarra terítenék le pokrócot (ha az idő is kedvez), takarókat is vinnék ki és egy üveg bor mellett beszélgetnénk és lesnénk hullócsillagokat! :)
Szerintem ha még neki is tetszett, hogy ilyen segítőkész vagy, akkor ez csak jót jelent, így továbbra is. :)
És a többi dolog is amit terveztél, jól hangzanak. :)
Ez változó. Engem például azzal, ha 100%-ra teljesíted a Tyrian 2000 harmadik epizódját, mert nekem sose sikerül :'( rohadtszemét ellenségek, mindig meglógnak a pályáról, pedig pirítanék, elhiheted! :D :P
Egyébként mivel a te párod, te tudod, hogy mitől érzi jobban magát. Ha szeret jókat enni, éttermbe vidd - a mondás is úgy tartsa: férfit a gyomrán át! Ha szereti a fürdőket, vidd el Tapolcára vagy valami aquaparkba. Ha a focit szereti, menj ki vele egy meccsre. Ha a jó filmeket szereti, vidd el moziba a Függetlenség Napja 2-re, az elég jó. Ha utazni szeret, ruccanjatok ki külföldre pár napra valahova, ami olcsó is és jó is, mondjuk Zakopáne. Sokféle javaslatom lenne,de igazából ehhez ismernem kéne őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!