Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudok magamba bolondítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudok magamba bolondítani egy férfit?

Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Legyél csapolt sör....
2016. júl. 30. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
galuskával. ha többet irnál a történetről, körülményekről akkor talán még a nokedli is szóba jöhet
2016. júl. 30. 21:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Külső + belső, ilyen egyszerű :)
2016. júl. 30. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
pl. legyél kedves vele, engedd közel magadhoz, de ne túl közel, flörtölj vele, de ne túl egyértelműen, ilyesmik...
2016. júl. 30. 21:18
 5/9 Blade Bone ***** válasza:
Ez időbe telik, :) és a személyiséged teszi.
2016. júl. 30. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem itt valamiféle praktikákra vagy női fortélyokra gondolsz, vonzóvá teheted magad amiket fentebb írtak is, de igazából ezek a "bolondulások" spontán történnek az életben.

Szerintem az nagyon jó ha nyitott őszinte személyiség vagy és érdeklődő. A mesterkéltség, rájátszás nem nyerő, ahogy a túlzott rajongás sem.

Ne szövögess távoli terveket, mindig máshogy szokott alakulni. Mindig a jelenben élj.

2016. júl. 30. 23:49
 7/9 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2016. aug. 3. 07:48
 8/9 Hannibal82 válasza:

"flörtölj vele, de ne túl egyértelműen, ilyesmik..."

Na ezt mi férfiak nagyon nem szeretjük! Egy nő legyen megfontolt de határozott. Nem szeretjük azt, hogy ha egy nő kerülgeti a forró kását, és nem látjuk rajta, hogy mit akar. Nekünk kell lépéseket tenni, de ehhez idő kell. De a macska-egér játékokat én személy szerint nem szeretem.

Szeretjük, ha egy nő tudja, mit akar és tud ragaszkodni ahhoz. Változik az ember, a körülmények, az igények, de legyen egy alap koncepció, amin nem az látszik, hogy egy nőnek minden mindegy. Tudjunk építeni egy nőre! Tudjuk, mit nem szeret semmiképp az életben. Tudjuk, mit szeretne! Gyerek, stb. Panelban akar megrohadni, vagy ha nem, hajlandó eltolni a fűnyírót is néha, nem csak a mosógépet benyomni. Mert ugye ha jól értem nem egyéjszakás bolondításról van szó. Legyen a nőben tartás, amit a férfi megfoghat, ami egy biztos pont. Hát kutya legyek, ha ezzel egy nőbe nem lehet belebolondulni jó értelemben! Ja, és legyen szenvedélyes, ne legyen mű, és ne akarja magát másoknak máshogy mutatni, mint neked. Legyen önmaga és ne változtasson magán. Próbáljon ki mindent, ami érdekli, de utána döntse el, hogy mit akar. Ne legyen bizonytalan magában főleg!

2017. szept. 25. 08:57
 9/9 Hannibal82 válasza:

A legfontosabbat majdnem kihagytam:

ha szereted, azt fogadja el és ne másoknak akarjon megfelelni, hanem önmagának, meg neked. Ne pedig idegeneknek, és ne azzal jöjjön folyton, hogy ő ronda, nem elégedett magával, mert ha meg erre azt mondod, hogy így szereted, ahogy van, megsértődik, mert hogy de ő ronda. Nem ez számít!

2017. szept. 25. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!