Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretek egy férfit aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy férfit aki messze él tőlem, hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy érzem, hogy valahogy meg kell vele ismerkednem. Férfiak ti mit gondoltok erről?
2016. aug. 7. 22:06
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:

Leginkább sehogy.

A nők mindig a legközelebbi, legaktívabb férfit választják, aki minden nap teszi nekik a szépet.

Csak időpocsékolás lenne.

26/F

2016. aug. 7. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. :-D
2016. aug. 7. 22:13
 3/12 Noren1989 ***** válasza:

Tudom, drága!

Ez a távkapcsolatok átka.

2016. aug. 7. 22:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor te tudod,hogy én milyen ember vagyok. Nem semmi? Egyébként ha komolyan megismerkednénk költöznék is miatta, nem tinik vagyunk.
2016. aug. 7. 22:18
 5/12 anonim válasza:
Attól függ mennyire messze.Mióta ismered és mennyire.Gondolom nem az van hogy reggel felébredtél és kigondoltad szerelmes leszel egy távoli pasiba:) Csak azért kérdezem nehogy átutazd a félországot és csak megakarjon rakni. Sajnos ilyen világvan többségében.
2016. aug. 7. 22:19
 6/12 Noren1989 ***** válasza:

Bocsáss meg, de a költözés bárki miatt, aki nem saját magad vagy...baromság.

Elhiszem, hogy most nagyon szerelmes vagy, de nézzük reálisan: ismered a pasit?

2016. aug. 7. 22:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor mi másképp látjuk a dolgokat úgy gondoltam, hogyha komolyan megismerném és összeköltöznénk, nem tinik vagyunk már. Majd ràírok facen a többi meg kiderül.
2016. aug. 7. 22:26
 8/12 anonim ***** válasza:
És még is milyen messze?
2016. aug. 7. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt, hogy álomvilágban élsz :D
2016. aug. 7. 22:27
 10/12 Noren1989 ***** válasza:

Tehát: te konkrétan nem is ismered? Beszéltetek már?

Mibe vagy akkor szerelmes, már megbocsáss?

2016. aug. 7. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!