Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha szeretek tetszeni a ferfiaknak?
Figyelt kérdés
Finoman szolva is rut kiskacsa voltam gyerekkent es kamaszkent, de mara kisse "kikupalodtam". Gunyolodas helyett mar leszolitanak a ferfiak, es jarni is akarnak velem, nemreg szerelmet vallottak. Ribizli lennek attol, hogy elvezem, ha megneznek az utcan es szivesen mosolygok vissza a pasikra? Csak mert a nok sokszor ugy reagalnak, hogy ok nem a ferfiaknak oltoznek ki stb, es elvileg ezt szegyellnem kellene. :/ nekem viszont jo onbizalom-novelest jelent az ilyen szempontbol problemas gyerekkorom utan...
Amugy nincs kint mindenem, valamint most is maximum atlagosnak ertekelnem a kulsom.
23N
2016. júl. 13. 18:54
2/18 anonim válasza:
Mutatsz képet? Komolyan kíváncsi lettem. Jöhet előtte-utána is, szeretem látni a változást. Inspirál engem is. :)
3/18 anonim válasza:
Dehogy baj,ez természetes dolog. MI FÉRFIAK ÉRTÉKELJÜK IS
4/18 anonim válasza:
Na igen elszaladt veled a hintaló picit. Egyfelől jogos , hogy egy lànynak kijàr x ilyen pillanat élete soràn akik szerencsésebb kislànyok voltak mint te sok év alatt màr megisunjàk, hogy sok pasi . Te ezt az x pillanatot rövid idő alatt akarod megélni. Még nincs valakid addig nem gàz, ha tudod hol a hatàr, de a pàroddal szemben nem ferr ha visszamosolyogsz
5/18 A kérdező kommentje:
Nem kuldok, meg mindig nagyon elegedetlen vagyok magammal :D Csak kepzeljetek el egy not, aki inkabb 18-nak nez ki, es eppen csak nem csunya mar. :D
2016. júl. 13. 19:10
6/18 anonim válasza:
A képküldés annyiból segíthet, hogy tudnék tanácsot adni, elvégre divattanácsadó vagyok. De ha nem, hát nem. :)
7/18 anonim válasza:
Olyan nincs hogy valaki ronda,és gyönyörű lesz..csak az álmaidban ..
8/18 anonim válasza:
Senkinek nem baj, aki nem irigy.
Az viszont visszatetszést kelt az emberekben, ha a barátod mellett játszod a szingli, könnyen kapható libát.
9/18 anonim válasza:
Hén is divattanácsadó vagyok, szóval küldhetsz nekem is! :)
10/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá ,hogy tudnál egy ronda nőből Lady Gagából gyönyörű nőt faragni: szerintem sehogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!