Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha szeretek tetszeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha szeretek tetszeni a ferfiaknak?

Figyelt kérdés

Finoman szolva is rut kiskacsa voltam gyerekkent es kamaszkent, de mara kisse "kikupalodtam". Gunyolodas helyett mar leszolitanak a ferfiak, es jarni is akarnak velem, nemreg szerelmet vallottak. Ribizli lennek attol, hogy elvezem, ha megneznek az utcan es szivesen mosolygok vissza a pasikra? Csak mert a nok sokszor ugy reagalnak, hogy ok nem a ferfiaknak oltoznek ki stb, es elvileg ezt szegyellnem kellene. :/ nekem viszont jo onbizalom-novelest jelent az ilyen szempontbol problemas gyerekkorom utan...

Amugy nincs kint mindenem, valamint most is maximum atlagosnak ertekelnem a kulsom.

23N

2016. júl. 13. 18:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj.
2016. júl. 13. 18:56
 2/18 anonim ***** válasza:
36%
Mutatsz képet? Komolyan kíváncsi lettem. Jöhet előtte-utána is, szeretem látni a változást. Inspirál engem is. :)
2016. júl. 13. 19:04
 3/18 anonim ***** válasza:
Dehogy baj,ez természetes dolog. MI FÉRFIAK ÉRTÉKELJÜK IS
2016. júl. 13. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
Na igen elszaladt veled a hintaló picit. Egyfelől jogos , hogy egy lànynak kijàr x ilyen pillanat élete soràn akik szerencsésebb kislànyok voltak mint te sok év alatt màr megisunjàk, hogy sok pasi . Te ezt az x pillanatot rövid idő alatt akarod megélni. Még nincs valakid addig nem gàz, ha tudod hol a hatàr, de a pàroddal szemben nem ferr ha visszamosolyogsz
2016. júl. 13. 19:09
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem kuldok, meg mindig nagyon elegedetlen vagyok magammal :D Csak kepzeljetek el egy not, aki inkabb 18-nak nez ki, es eppen csak nem csunya mar. :D
2016. júl. 13. 19:10
 6/18 anonim ***** válasza:
A képküldés annyiból segíthet, hogy tudnék tanácsot adni, elvégre divattanácsadó vagyok. De ha nem, hát nem. :)
2016. júl. 13. 19:12
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincs hogy valaki ronda,és gyönyörű lesz..csak az álmaidban ..
2016. júl. 13. 19:17
 8/18 anonim ***** válasza:

Senkinek nem baj, aki nem irigy.

Az viszont visszatetszést kelt az emberekben, ha a barátod mellett játszod a szingli, könnyen kapható libát.

2016. júl. 13. 19:20
 9/18 anonim ***** válasza:
Hén is divattanácsadó vagyok, szóval küldhetsz nekem is! :)
2016. júl. 13. 19:22
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi lennék rá ,hogy tudnál egy ronda nőből Lady Gagából gyönyörű nőt faragni: szerintem sehogy
2016. júl. 13. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!