Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha a barátom 6 év után se tudja hogy milyen csokit szeretek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 24. 15:35
1/8 anonim válasza:
Már igazán elmondhatnád neki... ;)
2/8 anonim válasza:
Azért nem tudja, mert leszarja.
(Saját példából mondom.)
Biztos minden rendben van köztetek?
4/8 anonim válasza:
Te tudod melyik a kedvenc söre és milyen hőfokon, csapolt vagy palackozott stb? Én nem értek az ilyesmihez, nem is várom el cserében hogy a millió édesség között tájékozódjon a társam.
5/8 anonim válasza:
Elég gáz, mert ez azt jelenti, hogy nem figyel rád.
6/8 anonim válasza:
Szerintem ha elmondanád neki lehet segítene :D
7/8 anonim válasza:
Mi lenne a gáz benne? Lehet mondtad neki, lehet nem, lehet nem kérdezte, vagy csak simán nem jegyezte meg. Úristen nehogy már ezen kezdj el rugózni.
Semmit nem jelent, pláne ezt nem hogy nem figyel rád... de nyilván ha neked ez fontos, akkor ülj le és beszéld meg vele, de engem speciel pont nem érdekelne.
8/8 anonim válasza:
Szerintem az lenne a gáz, ha 6 év után úgy kapnál csokit a névnapodra mondjuk, hogy közben gyerekkorod óta alergiás vagy rá (van egy ilyen ismerősöm, szegénykém...). Az, ha egy jeles alkalomból, vagy csak úgy, vesz egy csokit, és nem pont a kedvenced, az szerintem nem gáz, alapvetően szerintem kedves dolog és csak te vagy szőrszálhasogató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!