Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, szerintetek ez undorító egy lánytól?
Ha egy pólót többször húz fel, mielőtt kimosná. Nem egymás utáni napokon, hanem egy használat után visszateszi a szekrénybe és két-három felvétel után mossa ki.
És a nadrágokkal hogy álltok ilyen téren?
Esetleg melltartókkal? (nekem pl abból nagyon kevés van, ami kényelmes és szeretem hordani...)
Nem hiszem, hogy igénytelenség... senki nem azt írta, hogy mindig használja az előző napi pólóját... csak, ha nem koszos, izzadt, szagos.
A mosópor ipar így nem jár olyan jól, a környezet meg igen. A túlzottan sterilizált világ is ártalmas, az USA-ban kosz-tablettát kell szedni a gyerekeknek, mert az immunrendszerük gyenge, a sok fertőtlenítőtől.
De senki nem azt mondta, hogy éljen a kosz!
Ez attól függ, hova hordja, mennyire izzadt. Én nyáron már igénytelen lennék, ha mosás nélkül felvennék egy felsőt kétszer, mert izzadós típus vagyok. Plusz ugye a póló színétől is függ, a fekete meg a fehér minden apró piszkot begyűjt.
Nadrágot simán felveszek többször.
Melltartónál ugyanaz a helyzet, mint nálad (főleg mert ritkán találok olyat, ami a nagy és lógó melleimet megtartja). Mondjuk abból mindig jó minőséget veszek, és azon én a magam részéről azt vettem észre, hogy kevésbé szívja be az izzadtságot/bűzölög/kevésbé látványosan hordott, mint egy felső. De ha úgy érzem, nagyon beleizzadtam, azt is moso, egy használat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!