Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánytól-nőtől hallottam "nem az autó a fontos", mégis instán és fbn "luxusmárkák" mellett pózolnak. Na akkor hogy is van ez?
Felszínesség felszínességet vonz magához!
Remélem érthető!
Kétféle nőtől lehet ezt hallani:
1.: Akinek egyetlen szavát sem szabad elhinni és tényleg ilyen autók mellett pózol.
2.: Tényleg nem érdekli és nem is pózol mellette.
Nyilván te az előzőktől hallottad. De attól még léteznek a "2. csoportba" tartozó nők is =)
3-as
Én kitalálok neked ilyet:
"A különleges Ferrari életérzés, ahogy a nők mondják: a szél az arcodban forróbb, az ülés is a popsid alatt kényelmesebb, a sebesség érzése utolérhetetlen és a sperma íze a szádban kicsit keserűbb."
Köszi #8-as...
Minden esetre aki "instán" pózoló nőkkel foglalkozik az sikeres ember nem lehet (ez is mehet Oravecz idézetnek pls :))
Azért az is érdekes, hogy megfigyelték a férfiak és nők testi reakcióit (pupilla tágulás, légzésszám növ., pulzusszám ect.) hogyan reagálnak különböző fotókra.
A nőknél kb. ugyanazt az izgalmi állapotot figyelték meg, mint férfiaknál egy erotikus női kép vált ki! :)
Szendi Gábor. A nő felemelkedése és tündöklése c. könyvben olvastam. A könyvben benne van a hivatalos publikáció száma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!