Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatjátok ki pl egy randin vagy beszélgetés közben ha a másik fél olyat mond ami nagyon undorító számotokra?
Privátban megírod mit mondott konkrétan. Akkor pontosabb válszt tudok adni.
20/f
Őszintén?
Sehogy. Lerendezem magamban, hogy ezt a csajt is max dugni akarom és a nagy ő még kint lófrál.
Nekem pont ket napja volt egy ilyenem, chaten megismertem egy pasit (negyvenes volt) es x ido utan arrol kezdett beszelni, h az o gyerekkorat mennyire meghatarozta, h valami farmon allatikat nezett akik eppen parzottak.
Ezen a ponton ereztem, h ez igy most valami durva lesz, es igazam lett, bevallotta h ez a fetise, marmint az allatok, azon belul is a kutyak.
Kb.majdnem kikoptem a kajamat es finoman momdtam neki, h hat en tobbet nem szeretnek beszlegetni vele, semmi bajom vele de az erdeklodesunk eltero, szia. Persze letiltottam, de akkor is milyen emberek vannak mar:-))))))))))Mas kerdes, h ez egy szex cset oldalon tortent szal nem normal tarskereso:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!