Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért nem szeretitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért nem szeretitek, ha egy lány sminkeli magát?

Figyelt kérdés
De közben meg elvárjátok, hogy úgy nézzen ki, mintha most lépett volna ki a magazinból... Ha meg nem sminkel, igénytelen, unalmas, csúnya, stb... Semmi nem jó nektek?
2016. aug. 7. 21:18
1 2
 11/14 Inessential ***** válasza:
76%
A sminkkel semmi gond nincs. A vakolattal már van.
2016. aug. 7. 21:44
 12/14 anonim ***** válasza:
11%

10#

Biztos vagyok benne, hogy valamelyik kisfiú pontozott le, esetleg egy olyan nő, aki 20kg sminket ken magára. ;)

2016. aug. 7. 22:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs semmi bajom vele, ha szolidan, ízlésesen sminkel alkalomszerűen. Csak ne tegye ezt hétvégén otthon. Illetve ne ilyen 80-as évekbeli rikító konzumhölgyek által használt stílust használjon, hanem inkább beige, vagy már krémesebb színeket.
2016. aug. 7. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de leírom a tapasztalataimat.

Engem mindig akkor vettek észre a férfiak az utcán (és nem a munkások, hanem normális civil férfiak), ha

-nulla smink volt rajtam =tehát még alapozó sem

-szét volt ázva a hajam

-3 napja nem aludtam a szakdolgozat leadása előtt

-nem volt frissen mosott a hajam

vagy éppen egy sima fekete garbós, kötött pulóverben (ami nagy volt rám) és egy sima fekete nadrágban buliztam az Instant-ban...

STB.

Szégyelltem is magam, hogy pont ilyenkor jönnek oda, amikor úgy éreztem, hogy nem vagyok formában :D Nem is értem.

Szóval szerintem jobban szeretik, ha nincs smink, vagy csak minimális, amiről nem mondják meg, hogy van rajtad. Az többet ér nekik, ha nem játszod meg magad, tehát természetes vagy kinézetre és viselkedésre is, és ez egyben egy jó szűrő is, mert akkor tényleg csak az jön oda, aki érdeklődik, de az oda jön :)

2016. aug. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!